Tämän päivän postauksen piti alun perin kertoa Helsingin Kädentaitomessujen päivästä, päivästä, jolloin pakkasin autooni suuren laukun tulevia ostoksia varten, sekä parhaan kaverini, ja ajoimme Helsinkiin messuille. Minun piti kirjoittaa kaikista ihanuuksista, joita messuilta ostin, mutta huomasin, etten ostanut messuilta yhtään mitään kalentereihin liittyvää. Ellei kalentereihin liittyviksi asioiksi lasketa chilihilloa, kirjoja, kangasta ja lompakkoa. Sitä minäkin. Messuilla oli itse asiassa todella vähän mitään kalenterihin liittyvää, näin ehkä yhden pisteen, josta sai ostaa mm. kuviopapereita, mutta niitä en sitten ostanut. Joten illalla kun saavuin kotiin, avasin läppärin ja surffailin Chic Companyn sivuille. Siitä se ajatus sitten lähti…

Aiemmin päivällä olin saanut viestin, että tilaamani kalenteri on saapunut verkkokauppaan, joten kävin klikkaamassa sen ostoskoriin. Ihana, kukallinen Heidi Swappin kalenteri Make it Happen oli vain pakko saada! Järjestysnumeroltaan tämä on kuudes kalenterini. Mutta kuka niitä nyt laskee… Kalenteri on myös ensimmäinen Heidi Swappin kalenterini, joten tietenkin piti hommata kaikkia oheishärpäkkeitä. Joten klikkasin ostokoriini Heidi Swappin sivunjakaja -paketin. Paketissa on kuusi erilaista sivunjakajaa, ihanilla teksteillä ja kuvilla. Lisäksi oli ihan pakko tilata Meal plan -välilehdet. Näille sivuille aion kirjoittaa ylös tulevia ruokalistoja, ja seurata vedenjuontiani. Lisäksi sivuille voi kirjoittaa aktiviteetit, sekä ajan, joka treeniin meni. Ajattelin kirjoittaa ylös juoksumatkojani, kesäkuussa pitäisi juosta puolimaraton jälleen.

Lisäksi klikkasin koriin Make a plan -sivut, jotka sisältävät checklistan, muutaman tarran, sekä tilaa ideoille. Tämän paketin avulla voin kirjoitella ylös päivittäisiä ideoita ja inspiraatioita, mikäli sellaisia tulee mieleeni. Ihan vielä en ollut tyytyväinen saaliiseeni, joten klikkasin itseni vielä Klemmarikellarin sivuille. Tilasin to do -listoja Heidi Swappiini, sekä reseptitaskuja. Nyt olin tyytyväinen. Laitoin vielä toimitusvaihtoehdoksi ”nouto myymälästä”, ehkä mukaan lähtee muutama tarrakin.

Chic Companyn tilaus saapui nopeasti. Valitettavasti olin niin sairaana, että sain avattua paketin vasta KOLME pitkää päivää sen saapumisen jälkeen. Mutta voi sitä iloa ja onnea! Kalenteri on täydellinen! Koko vuosi samojen kansien sisällä, välilehdissä ihania aforismeja, ja lopussa vielä oma välilehti meal plans -ideoille, sekä liikunnalle. Päivänäkymä on vasemmalla sivulla, ma-su, ja oikean puoleiselle sivulle on jätetty tilaa omille muistiinpanoille, sekä to do -listalle. Täydellinen kokonaisuus siis!

Joko tilasit omasi?

Heidi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *