Tämä kysymys osottautuikin vaikeammaksi kuin osasin kuvitellakaan. Pohdin kysymystä monta päivää ja vihdoinkin tulin siihen tulokseen, että inspiroidun kaikesta kauniista. Kauniit kalenteriaukeamat saavat minut innostumaan ja yrittämään koristelemaan omat kalenterinsivut samaan tyyliin. Ensiksi tietysti on hommattava kaikki kauniit tarrat ja washit. Ja niitä riittää, valinnan vaikeus!

Kun sitten olen tallentanut puhelimeeni kauniita kuvia kalenterien aukeamista, ja käynyt ostamassa kauniita tarroja, istahdan alas ja huomaan, että inspiraationi katosi! Kyllä, edessäni on edelleen ne kaikki ihanat tarrat, washit ja muut tuunaustarvikkeet, mutta inspiraatiota ei vain löydy. Sen sijaan huomaan ahdistuvani kaikesta tavaran määrästä, muiden kauniista aukeamista, väreistä ja siitä tosiasiasta, että kohta minunkin olisi pakko saada aikaiseksi jotain kaunista. Tässä vaiheessa turhaudun, mutta huomaan hymyileväni katsoessani ihania tarrojani ja niiden tsemppilausahduksia! Huomaan läiskiväni tarroja jo menneiden viikkojen aukeamille, sillä minun on helpompi laittaa tsemppitarrat sellaisien päivien kohdalle, jotka olen jo elänyt. Saan tyydytystä siitä, että tarrat menevät ns. oikeille paikoilleen. Huomaan, ettei minua yhtään haittaa liimailla ihania tarroja menneisyyteen.

Tulen niin hyvälle tuulelle, että uskallan jälleen tarkastella tulevia päiviä. Ja kyllä! Inspiraationi on tullut takaisin. Liimailen hyvällä mielellä tsemppilauseita myös tulevien päivien kohdalle, teippaan lempiwashia aukeamalle ja kirjoittelen tulevia menoja ylös. Sitten katson muiden aukeamakuvia. Ne ovat niin täydellisiä! Katseeni siirtyy omaan kalenteriini, mutta enää en ahdistu. Oman kalenterin aukeamista tuli juuri sellaisia kuin halusinkin. Ja juuri nyt ne ovat täydellisiä!

Mikä sinua inspiroi?

Kalenterimaniaa kaikille!

Heidi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *