Tämä aivan ihana, kukkakantinen kalenteri tipahti postiluukustani eräänä päivänä yhteistyön tuloksena Plum Paperin kanssa. Kuten jo arvaattekin, olemme ylläpidon kanssa järjestämässä suuren suurta Kalenterimanian kesämiittiä. Tämä Plum Paperin kalenteri tulee olemaan Kesämiitin arvontapalkintona yhdelle onnekkaalle manialaiselle. Jos et malta odottaa Kesämiittiin, etkä luota Onnettareen, klikkaa itsesi www.plumpaper.com ja osta tämä ihanuus itsellesi jo tänään.

Kurkataanpa millainen kalenteri on tarkemmin…

Kalenteri on n.19,5×23 cm, ja sen kannet ovat kukalliset, muoviset, kierteellä, joten ei haittaa jos vähän vettä tipahtaa päälle tuunatessa. Kierteet ovat kiva yllätys, näin kalenteria on mielestäni helpompi selailla. Itse olen tottunut rengaskalentereihin, kuten Color Crush, joten ilahduin, kun kerrankin kalenteri pysyi auki sen kummempaa vastarintaa tekemättä. Tämä kalenteri alkaa pyynnöstäni kesäkuusta, jolloin onnekas voittaja voi heti ottaa kalenterin käyttöönsä. Itse voit tilata kalenterin alkamaan mistä tahansa kuukaudesta. Tabit ovat värikkäät, mielestäni se piristää kalenterin ilmettä kivasti.

Ensimmäinen aukema: vasemmalla puolella on tilaa merkata kuukauden tavoitteet, syntymäpäivät, tapahtumat sekä muistettavat asiat. Oikealle puolelle on jätetty reippaasti tilaa omille muistiinpanoille. Seuraavalla aukeamalla on kuukausinäkymä, viikot sunnuntaista lauantaihin. Tähän kalenteriin on merkattu amerikkalaisten juhlapyhät, joten kesäkuun kohdalla lukee ”isänpäivä”. Hieman häiritsevää, mutta eihän se ole temppu eikä mikään tuunata tekstiä piiloon. Aukeaman vasemmalla puolella on jälleen tilaa muistiinpanoille, sekä sivun alareunassa vielä pienempi kuukausinäkymä kesäkuusta. Kätevää.

Tämän jälkeen alkaakin sitten viikkonäkymä, pystysuunnassa. Aamut, iltapäivät ja illat on jaoteltu per päivä, sekä sivun alareunaan on jätetty tilaa vaikka pienelle to do -listalle. Kesäkuun värinä toimii punainen! Jokainen kuukausi on omanvärinen, heinäkuu tumman vihreä, jne. Tämä tuo kivasti väriä kalenteriin.

Kalenterin viimeisillä sivuilla on kaikennäköistä: yksi aukeama pistesivuja, oma sivu salasanoille sekä yhteystiedoille. Viimeisellä aukeamalla on vuoden 2018 vuosinäkymä, ja takakannessa on tasku. Tasku on erittäin kätevä tällaisessa kierrekalenterissa, sinne saa kivasti tarrat, washit ja mitä muuta nyt haluaa mukanansa kantaa.

Tämä Plum Paperin kalenteri on kerrassaan ihastuttava!

Kesämiitissä tavataan!

Heidi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *