Maaliskuun loppupuolella pakkasi tämä keravalainen maanikko kalenterinsa, kimpsunsa ja kampsunsa kasaan ja suuntasi Turkuun viikonlopuksi. Mirppu majoitti minut viikonlopuksi luokseen, ja lauantaina puolen päivän maissa suuntasimme Turun ja Raision rajalle. Joku varmaan jo arvasikin – Klemmarikellariin! Tai no, ei varsinaisesti Klemmarikellariin, vaan Klemmarikellarin pyörittäjän Jonnan kotiin. Ihana Jonna avasi kotinsa ovet joukolle maanikoita, ja niimpä me miittasimme kymmenhenkisellä porukalla. Keittiönpöytä ei kauaa ollut näkyvissä, kun kalenterit, paperikot, tarrat ja teippirullat jo kasautuivat pinoihin ympäriinsä. Ihana Elli-koira piti meille myös seuraa. ♥ Vaikkakin joutui ”raukka” tyytymään vain kalentereiden koristeina roikkuvien pompom-pallojen katseluun, vaikka niitä olisikin varmasti ollut paljon mukavampaa mutustella!

Itselleni tämä taisi olla ensimmäinen sellainen miitti, jossa sain kalenteriinkin oikeasti jotain aikaiseksi! Heidi Swappin large memory plannerini sai yhdelle sivulleen koristeet, ja lauantain kohdalle liimasin tietenkin Kalenterimania-tarran!  Oli ihanaa nähdä käytännössä mitä kaikkea miitissä ihmiset kalentereihinsa tekivät, kokeilivat ja miettivät. Ja kuinka eri tavoin ihmiset lähtevätkään lähestymään aukeaman koristelua! Yksi leimaili leimakuvia ja väritteli niitä, toinen leikkasi taaarkasti pieniä sulkia irti kuviopaperista. Yksi ehti koristella kokonaisen kuukauden, kun toinen mietti tarkkaan mitä tekisi yhdelle aukeamalleen. Jotenkin tämä miitti kiteytti mahtavasti sen miten koristelutapoja ja -tyylejä on yhtä monta kuin meitä ihmisiäkin!

Kun tarroja, washeja ja muita ihanuuksia oli jo jokin tovi liimailtu ja ihasteltu, koitti ihana hetki; pääsimme kaikki ostoksille Klemmarikellariin! Siinä sitä riitti ihmettelemistä, kun kaikki normaalisti netin päässä olevat tuotteet olivatkin hypisteltävissä. Itsehän lopulta menin valinnan vaikeudesta aivan sekaisin, ja lähdin miitistä lopulta _yksi_ tarra-pakkaus mukanani. Yksi ainoa! Ja kyllä tästä sai Miralta ihmettelyä ja kuittailua lopun viikonloppua kuullakkin 😀 No, täytyy selkeästi seuraavalla kerralla valmistautua paremmin!

Miitistä jäi todella fiilis, kiitos siitä kaikille paikalla olleille! Ja erityiskiitos Jonnalle kun meidät kutsuit luoksesi miittaamaan ♥

♥, Inka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *