Vihdoinkin! Enää pari hassua päivää ja sitten se on täällä! Kalenterimanian 1-vuotis Kesämiitti!

Me ylläpidon kanssa olemme aivan innoissamme saadessamme huikeat 100 kalenterimaanikkoa saman katon alle tuunailemaan, seurustelemaan ja ihastelemaan kalentereita. Vieläpä koko päiväksi. Tämä miitti on tämän hetken THE MIITTI, tapahtuma, jota me ylläpitäjät olemme suunnitelleet kauan! Idea suuren suuresta 1-vuotis miitistä taisi saada alkunsa jo muutama päivä sen jälkeen, kun Mirppu perusti Kalenterimanian. Silloin toki Kesämiitti oli vain ajatuksen tasolla, ja ajatus kirjoitettiin ylös plannereihin: ”Täytyy järjestää 1vee miitti. Suuri.”

Ja nyt, reilu vuosi myöhemmin ideat toteutuvat. Ajatukset on koottu ylös selkeämmin, suunnitelmat ovat valmiita. Joten pitäkää hatuistanne kiinni, sillä 4. kesäkuuta se vihdoinkin tapahtuu!

Mitä kaikkea matkan varrella on sitten puuhattu miitin järjestämisen osalta? Armotonta brain stormingia! Koska meitä ylläpitäjiä on aika läjä, jaoimme vastuualueet. Näin emme tekisi samoja asioita, joita jo joku muu hoitaa, emmekä tiedustelisi samoista paikoista moneen kertaan samoja asioita. Koska järjestettävää oli niin paljon, tehtävien jakaminen oli luonnollinen vaihtoehto.

Yhdessä aloitimme hyvissä ajoin, jo viime vuonna, pohtimalla sopivaa ajankohtaa; Syksyllä sataa, talvella on kylmä, keväällä on muuten vain tyhmää ja kesällä juhannuksesta eteenpäin jengi on ties missä päin levällään lomailemassa. Eipä jäänyt paljon vaihtoehtoja jäljelle, joten yksissä tuumin päätimme, että 4.kesäkuuta olisi kaikista parhain vaihtoehto (tai ainakin me yp:t olisimme tuolloin kaikki maisemissa).

Turun pään ylläpito edustavana.

Seuraavaksi pähkinäksi muodostui tilat miitille. Erilaisia paikkoja tutkittiin netissä, kartoitettiin tiloja matkojen, ihmismäärien yms. asioiden valossa. Samalla piti päättää montako kalenterimanialaista kutsumme. Olisimme halunneet tietenkin teidät kaikki paikalle, n. 3 500 ihanaa jäsentä, mutta se ei meidän ylläpitäjien resursseilla tietenkään ole mahdollista. Ehkä sitten joskus. Meille oli myös erittäin tärkeää, että tämä tapahtuma olisi jäsenillemme maksuton.

Mietimme, olisiko n.20-30 ihmistä sopiva määrä, mutta koska suurin piirtein sama määrä on aina muissakin ”tavallisissa” miiteissä, tuntui se aika pieneltä. Onhan kyseessä sentään THE MIITTI! Mirppu taisikin heti hihkaista: ”Sata! Sata jäsentä”, mutta me muut haukoimme henkeämme… Sata jäsentä? Aika paljon sekin… Mirppu kuitenkin oli vakuuttava, kyllä sata jäsentä ilmoittautuu, sadalle on vielä helppo löytää tilat, jne… Joten sekin lyötiin sitten lukkoon. Sata jäsentä kutsutaan kesäkuun 4.päivä miittiin. Mutta minne?

Tiedustelimme monesta eri paikasta, kunnes yksi tila nousi ylitse muiden: Kauppa&Galleria Talli, Espoossa. Paikka oli ylivertainen monestakin syystä: Sinne olisi helppo tulla, siellä on ennenkin järjestetty suurempia tapahtumia ja mikä tärkeintä, se oli vapaa 4.kesäkuuta. Psst… Jos sinä haluat varata tämän tilan omiin juhliasi tai muuta tilaisuutta varten, ota rohkeasti yhteyttä Talliin joko puhelimitse, 040 9329 429, tai sähköpostitse olli@hurmatuotanto.fi. Ja vielä suuret kiitokset, että saamme käyttää tilojanne  Kauppa & Galleria Talli. !

Miittipaikalla on aivan omanlaisensa persoonallinen tunnelma ♥

Nämä olivat oikeastaan suurimmat päänvaivat miitin järjestämisessä tähän asti. Seuraavaksi aloimme pohtia mitä kaikkea kivaa miitissä sitten tehtäisiin. Tuunattaisiin kalentereita tietysti, mutta koska sitä nyt tehdään muutenkin joka päivä, halusimme ehdottomasti jäsenillemme jotain spesiaalista. Joten sponsorointia! Arpajaiset! Joku puhumaan kalentereista! Ruokaa!

Päätimme siis hankkia sponsoreita. Paljon. Kaikkialta! Halusimme osallistujille goodie bagit täynnä ihanuuksia ja alennuskoodeja. Lisäksi halusimme arvontapalkintoja! Alun perin tarkoituksena oli järjestää vain yksi arvonta, mutta koska mukaan lähtevien sponsorien määrä yllätti meidät, päätimme sitten järjestää niitä enemmän. Kesämiitissä arvotaan ainakin Klemmarikellarista saatu ihana Color Crush personal, Chic Companylta saatu Heidi Swappin pinkki ihanuus, sekä Plum Paperin ihana kukkakuosinen kalenteri!

Sponsorien hankkiminen oli stressaavaa… Ajatus siitä, että pyytäisimme monista eri paikoista ilmaista tavaraa tapahtumaan, jota ei vielä oltu edes julkaista, tuntui… no, stressaavalta. Mutta tuumasta toimeen! Aloimme lähettää tiedusteluja ympäri Suomea, ja maailmaa – jenkkilään asti. Odottavan aika on pitkä. Kunnes ensimmäinen sponsori ilmoittautui. Sitten toinen…kolmas…neljäs… On muuten aika hauska fiilis pyytää sponsorointia tapahtumaan, jonka ajankohdaksi sanottiin ”keväälllä 2017”. Itse olin yllättynyt siitä, ettei kukaan sponsoreistamme tuossa vaiheessa pyytänyt tarkkaa päivää. Joten suuren suuret kiitokset kaikille mahtaville sponsoreillemme <3

Ajasto

Anun Putiikit

Chic Company

Freckled Fawn

Heidin Korttipaja

Karuski Paper

Klemmarikellari

Kuretake UK

Pilot Pen

Sinelli

Stabilo

Suomalainen Kirjakauppa

Teippitarha

Kustantamo S&S

Loihdi

Korson aseman puoti

Se Hämeenpuiston Vihkokauppa

Harjun Paperi

Jeminalovespaper

 

Sitten se tapahtui. Laitoimme ilmoituksen Kalenterimanian FB-sivulle: ”Kesämiitti 4.kesäkuuta. 90 ensiksi ilmoittautunutta mahtuu mukaan.” Ei todella mennyt kauaa, kun miitti oli täyteen buukattu. Huikeaa! Ylläpito hengähti! Jes, me teimme sen! Se todella tapahtuu!

Olemme todella, todella innoissamme, että niin moni Kalenterimanialainen pääsee paikalle ja harmi, ettemme voineet järjestää vieläkin suurempaa miittiä.

Ehkä ensi vuonna.. 😉 Olemme kuitenkin muistaneet myös kaikkia niitä jäseniä, jotka eivät paikalle tällä kertaa pääse, ja keksimme jotain kivaa varmasti teillekin 😉

Kalenterimaniaa kaikille!

Heidi

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *