Pidän melkein kaikista väreistä. Silti valinta oli helppo, kun aloin miettiä tämän aukeaman tekoa. Kalenteriini päätyy usein keltaista muodossa tai toisessa, joten nyt olin ilon irti uudesta teipistäni ja aloin koristella! Kalenterini on vihko Traveler’s Notebookissa ja tämä oli ensimmäinen aukeama, jonka koristelin uudesta kalenterivihostani.

Ensin lisäsin teipin ja päivämäärätarrat. Seuraavana korostin kouluajat Frixionin pastellisella yliviivaustussilla. Tämä on osoittautunut minulle todella tärkeäksi tavaksi ja tällä tyylillä korostan oikeastaan kaikki viikkoni menot. Ja pidän noista pastellisista Frixioneista hurjan paljon! Niiden väri on oikeasti pastellinen ja haalea. Tykkään erityisesti siitä, että ne eivät pomppaa silmille, mutta kuitenkin erottavat tärkeän ajankohdan muusta päivästä. Minulla on kaikki pastellisävyt (useampi monena kappaleena) ja käytän niitä planneroidessani todella paljon!

Seuraavana lisäsin alaosan teipit. Tällä viikolla ei ole paljoa muistettavaa, joten en tarvitse alaosan tilaa huomioita varten. Alaosa sai koristeekseen kukkia ja alareunaan laitoin samaa teippiä kuin ylöskin. Helatorstaille tarra ja kesäkissa, joka on ihanasta Gemma Correllin tarra-arkista.

Tässä vaiheessa kirjoitin tekstit. Tykkään lisäillä tarroja vasta, kun suurimmat menot on jo kirjoitettu. Silloin minun on helpompi nähdä, missä on tilaa tarroille ja missä ei, sillä jätän koristellessani melko paljon vapaata tilaa. Olen huomannut, että sellainen tyyli toimii mulla parhaiten.

Tiia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *