Saimme näitä ihania Pilot Frixionin yliviivaustusseja Kesämiittiin jokaisen goodie bagiin! Mikä sitten tekee näistä yliviivaustusseista niin ihmeellisiä?  …Ne voi pyyhkiä pois!

Yliviivaukset, kirjoitukset, väritykset voi pyyhkiä saman tien pois kun virheen on tehnyt, siitä kiitos lämpöherkälle musteelle.

Yliviivauskynät oli liitetty Pilot Penin infokortteihin, joissa oli tietoa erilaisista Pilotin kynistä. Tässä kortissa kerrotaan Frixionin clickers -kynistä…

Nämä kynät ovat vastaus ainakin omiin yliviivausongelmiini; Lukemattomia kertoja olen yliviivannut väärän jutun ja se harmittaa yllättävän paljon! Näiden kynien kanssa tätä ongelmaa ei enää ole, hurraa!

…ennen…
…jälkeen! Tekstiä kumitettu!

Näitä korkillisia ihanuuksia on saatavilla kuudessa eri väreissä; vaaleanpunainen, liila, taivaansininen, oranssi sekä lime. Kynän kärki piirtää 4mm paksuista viivaa ja kynän värijälki on nimensä mukaisesti vaaleaa, eli mitään silmille hyppivää yliviivausta näillä ei saa aikaan. Onneksi Pilotin perheeseen kuuluvat myös Frixion light ja Frixion colors, joiden värijäljen luulisin olevan hieman tummempaa. Itseäni ei tämä haaleus haittaa, ihanaa vaihtelua neonväreihin!

Jos sydämet alkavat ärsyttää, ne voi pyyhkiä myöhemmin pois!

Jos Pilotin kynät kiinnostavat, käy kurkkaamassa http://www.pilotnordic.com/en/

Joko sinulla on omasi?

Kalenterimaniaa kaikille!

Heidi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *