Helou ♥ Olin heti alkuun innoissani ajatuksesta tuunata aukeama lempivärini inspiroimana, ja näin jo sieluni silmin täyspinkin överihörhelöaukeaman. Kun aloin aukeamaa toteuttamaan, ei täyspinkki enää tuntunutkaan hyvältä. Hmm, mikäs tässä nyt tökkii? Tulin siihen tulokseen, että vaikka rakastankin pinkkiä, tarvitsen sen kaveriksi jotain muutakin. Niinpä lähdin toteuttamaan tätä haasteaukeamaa lempiväriyhdistelmällä yhden värin sijaan! Pinkki-kulta-musta tulisi olemaan tämä väriyhdistelmä! ♥

Tämä aukeama oli erityinen kahdellakin tapaa. Nimittäin sen lisäksi, että aukeamalla oli haasteen mukainen teema, oli tämä myös ensimmäinen aukeama jonka koristelin uudesta Happy Planneristani! Tämän Modern Romance -mallin kansi sopi aikas söpösti valitsemaani värimaailmaan, vai mitäs sanotte? Aloitin siis – kuten kuvasta näkyy – kasaamalla pöydälle kaiken näköisiä tarvikkeita, jotka vain sopivat väreiltään visiooni.  Washeja, tarroja, tusseja, muutama die cut ja pocket card -kortti.

Aloitin tämän aukeaman koristelun itselleni aika epätyypillisesti. En nimittäin laittanutkaan ensimmäisenä sivuille washia, vaan muutaman Mambin tarran. Sitten korostin päivämääriä ja muutamaa lokeroa tusseilla värittämällä. Päivämääristä tuli mielestäni tällä tavalla kovin kivat, ja käytän samaa tyyliä aivan varmasti jatkossakin!

Seuraavaksi palasinkin jo tutumpaan koristelutapaan – washin lätkimiseen ympäri sivuja! Musta Loihdin ristiwashi, ja pinkki vinoraitainen Masten teippi sopivat yhteen mielestäni kuin paita ja peppu, ja tästä tuli ehkä uusi suosikki washicomboni. Kivan raikas! Lisäksi sivuille päätyi sekä kapeaa gold foil-washia, että vaaleanpunaista pilkkuteippiä.

Lopuksi päästin sisäisen tarra-addiktini irti, ja läiskin koristeellisia tarroja useampiinkin kohtiin. Hieman jotain käytännöllisyyttäkin koitin näköjään hakea, kun on muutama to do -listatarrakin päässyt joukkoon mukaan. Flamingo ja koristereunaiset pylpyrät ovat diecutseja, jotka on kiinnitetty ZIG:n liimakynällä. Kyseisille liimakynille muuten vahva suositus. Näppärät kuljettaa mukana vaikka penaalissa, niillä on helppo levittää liimaa tarkasti pienillekkin alueille, ja kuivumisaika on suht nopea! Samalla liimalla on kiinnitetty paikoilleen myös oikean alakulman ananas, jonka leikkasin irti pocket card-kortista.

Etukäteismerkinnät suunnittelin tekeväni pinkillä Frixion Clickerillä, koska – daaah – se on ihanan pinkki, mutta myös tietenkin pyyhittävyyden takia. Varmojen menojen kirjaamiseen taas on huippu tämä Pilot Precise V5-kynä, jolla on supermiellyttävä kirjoittaa! En enää yhtään ihmettele Korttipajan Heidin hehkutusta tästä kynästä! 😀

 

 

Psst, lempivärihaasteeseen on aikaisemmin vastanneet jo Tiia, A-J, Heidi, Sanna, Milja, Piia ja Mira R. Klikkaa linkeistä kurkataksesi mitkä olivat heidän valitsemansa värit haasteeseen <3 !

♥, Inka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *