Juhuu ihanaiset, tiedättekin jo varmasti tähän mennessä että minun lempparivärini on PINKKI. Se on myös ensimmäinen väri jonka lapseni oppi tunnistamaan ja sanomaan. Mutta koska kaikki aukeamani rakentuvat sen ympärille ajattelin tällä kertaa ottaa eri lähtökohdan. Tykkään lähtökohtaisesti enemmän hopeasta kuin kullasta, mutta kulta on lämpimämpi niin päädyin rakentelemaan aukeamaani sen ympärille. Kyseessä on muuten viime viikko, eli miittiviikko. Siksi aukeamalla on normaalia enemmän muista- ja tee-tarroja. Normaalistihan en niitä ihan näin paljoa käytä.

 Joka tapauksessa rakennan aukeamani melkeinpä aina samalla tavoin. Aloitan washeista ja muistettavista asioista. Aloitin kultapallo+pinkkipallo yhdistelmäwashilla, joka on muistaakseni Suomalaisen Kirjakaupan miittijäännöksiä. Harkitsin laittavani päälle valkoisella pohjalla olevaa kultapallowashia, mutta alempi kuulsi ikävästi läpi niin vaihdoin sen ohueen kultaiseen washiin.

Koska koristelin viikon tiistaiaamusta sain laitettua ylös maanantaina toteutettuja juttuja. Kävin lenkillä, tein treenin ja kokkasin burgereita pitkän kaavan mukaan. Tiistaille päätyi tottakai kalenteria tarkoittava tarra, koska koristelupäivä! En ikinä käytä aukeamalla olevaa ”important things” -lootaa vaan se on minulle vakiopaikka inspiraatiolauseelle. Tykkään muutenkin inspiraatiolauseista ja käytän niitä myös ’viikon tavoite’ -kohdassa.

Aukeamissani näkyvät aina arkemme ja asiat joista tykkään. Arki eli lenkit ja treenit sun muut sellaiset – koitan pitää motivaatiota yllä merkitsemällä kaikki kerrat ylös. Rakastan kokkaamista ja ruuanlaittoa, joten aukeamillani on usein merkintöjä liittyen ruokaan. Toki myös ystäväni ja poikaystäväni näkyvät aukeamillani. Käytännössä koitan koota kalenterini kansien väliin ”koko elämäni”. Pointtina lähinnä se, että aukeamia taaksepäin selatessani tulee muistoja, fiiliksiä ja ajatuksia mieleeni. Maanantain kohdalle pitääkin vielä lisätä merkinnät ”puhelin meni rikki, allerginen reaktio aurinkoöljystä”… Niinpä niin. Se oli sellainen maanantai.

Aiemman Plan with Mirppu -postauksen pääset lukemaan täältä.

Aukeamalta löytyy niin Prima Marketingin, MAMBIn, Heidi Swappin kuin Recollectionsinkin tuotteita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *