Käytän kalenteriaskartelussa paljon washiteippejä ja tarroja, sillä ne sopivat minun koristelutapaani täydellisesti. Kesämiittiin pakatessa aloin kuitenkin pohtia, mitä muita juttuja tai välineitä käytän paljon. Kyniä tietenkin, mutta minulla ei oikeastaan ole kovinkaan laajasti erilaisia kyniä. Olen löytänyt käyttööni sopivimmat ja hankkinut niitä useissa väreissä ja paksuuksissa. Mutta mitkä olisivat muita juttuja, joiden käytöstä minun olisi enää vaikea luopua? Listasin teille niiden kalenterikamojeni top vitosen, joiden käyttö on lisännyt askarteluintoani eniten!

 1. Kaksi penaalia
  Säilytän oikeastaan kaikki kynäni kahdessa penaalissa. Suurempi penaalini on ihana Gemma Correllin Nope. Se on ihanan iso ja sinne mahtuu pakkaamaan mukaan vaikka mitä! Käpykuosinen penaali on Klo designin tekemä, siis paikallista designia Turusta! Nykyisellä kynämäärälläni en haluaisi enää palata yhden penaalin käyttöön, vaikka usein minulla onkin toinen penaali kotona ja toinen mukanani.
 2. Sn@p-kansio
  Hankin Carpe Diemin Sn@p-kansion tämän postauksen innoittamana, enkä ole katunut ostostani hetkeäkään! Aluksi minua epäilytti Sn@pin kaksi rengasta ja suunnittelinkin tekeväni samantyylistä säilytyspaikkaa kuusirenkaiseen planneriin. Sn@p on kuitenkin huomattavasti edullisempi ratkaisu ja päädyinkin tilaamaan paljon hehkutetun Mikki-sn@pin. En osaisi enää olla ilman, sillä säilytän samassa kansiossa oikeastaan kaikki die cutsini, lähes kaikki tarrani ja osan washisampleistani. Kansio on todella kätevä napata mukaansa paikasta toiseen, sillä planneroin vaihtelevasti alakerrassa tai asuntomme vintillä.
 3. Journaling- ja Project life-kortit
  Kirjoitan nykyisin lähes kaikki pienet viestini näille korteille <3 Kalenteriaskartelussa olen käyttänyt niitä vasta vähän, mutta olen tehnyt korteista mm. kirjanmerkkejä kalenterini väliin. Silti niillä on ollut suuri vaikutus askarteluintooni.
 4.  Ikea Family-kortti
  Kuulostaako oudolta? Ei se ole! Käytän vanhaa Ikea Family-korttiani washin katkomiseen. Aiemmin laitoin washia kalenteriin ja yritin leikata suoraan oikeasta kohdasta teipin poikki. Päädyin useimmiten leikkaamaan paperia tai ainakin washin reunasta tuli vino. Sitten törmäsin vinkkiin luottokortin (tai muun vastaavan) käytöstä apuvälineenä enkä ole leikannut washia saksilla sittemmin! Apuvälineenä washin katkaisuun toimisi myös viivotin tai mikä tahansa kova ja suorareunainen esine, mutta minulla se on Ikean kantiskortti.Ideana on siis laittaa washi paperiin, laittaa kortti haluttuun reunakohtaan ja repäistä washi kortin reunaa vasten. Family-kortin näkee tositoimissa esimerkiksi täällä.

 5. Paperileikkuri
  Askarteluintoni on saanut aivan uudenlaisen boostin, kun hankin paperileikkurin! Leikkaan saksilla aina vinoon, eik vino paperinreuna oikein houkuttele askarteluun. Minulla on Fiskarsin paperileikkuri, joku aivan perusmalli. Luin netistä, että tämän ei edes pitäisi olla kovinkaan kummoinen, mutta minun käytössäni se on toiminut aivan loistavasti.
  Mitkä asiat vaikuttavat sinun askarteluintoosi? Oliko washikikka sinulle jo tuttu?
  Askartelemisiin!
  -Tiia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *