Tämän kertaisessa haasteessa saimme tehtäväksi toteuttaa jokin kalenterintuunausprojekti jo aikaisemmin julkaistun postauksen ohjeilla. Valitsin Sannan ohjeen tehdä shaker ilman laminointikonetta. Tuumasta toimeen ja ohjetta lukemaan.

Shakerin tekemiseen ilman laminointikonetta tarvitaan:
Kalenteri, johon shaker tulee
Muovitasku(ja)
Koristeita
Washiteippi
Sakset
Rei´ittäjä

Kalenteriksi valikoitui hiljattain hankkimani ihana vaaleanpunainen unelma eli Kikki.K:n Thrive Pink Lavender -kalenteri. Täältä voit käydä lukemassa esittelyn tuosta kalenterista. Koristeiksi ostin tumman lilan ja hopeanvärisiä paljetteja sekä kimallehiekkaa. Tein toisen shakerin ilman kimallehiekkaa ja toiseen laitoin sitä. Huom! Syvällä kokemuksen rintaäänellä osaan varoittaa kimallehiekkapullon avaamisesta. Pullo oli niin tiukasti kiinni, että kun vihdoin sain sen auki, pöllähti avonaisesta pullosta melkoinen pilvi kimallehiekkaa pöydälle ja kaikki shaker-tarvikkeet saivat kimaltelevan pintakerroksen. 😉

Laita valitsemasi koristeet muovitaskun sisään. Koristeiden määrän voit itse päättää, mutta ei kannata laittaa koristeita niin paljoa, että muovitasku alkaa pullistella, sillä tällöin sitä on hankala saada teipattua tiiviisti kiinni. Tyhjennä ylimääräinen ilma pois muovitaskusta ja teippaa reunat erittäin huolellisesti washiteipillä.

Oma washiteippini oli kuin tehty tähän tarkoitukseen, sillä siinä oli taustapaperi, jonka avulla teipin kiinnittäminen muovitaskuihin oli huomattavasti helpompaa kuin jos taustapaperia ei olisi ollut.

Teipattuasi muovitaskun sivut umpeen, tee rei´ittäjällä reiät oikeaan kohtaan muovitaskun sivulle. Tässä kohtaa on erittäin tärkeää katsoa, etteivät reiät tule liian pitkälle muovitaskun sivulta, jottei erityisen hieno kimallehiekka pääse valumaan ulos muovitaskusta reikien kautta. Itse laitoin washiteippiä useamman kerroksen muovitaskun rei´itettävälle sivulle, jotta sivureunasta tulisi mahdollisimman jämäkkä.

Sannan ohje oli todella selkeä ja sitä oli helppo seurata askel askeleelta. Olenkin lopputulokseen todella tyytyväinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *