Jokin aika sitten kirjoitin täällä blogissa, miten kaikki on vain blaah. Tämän jälkeen koitin aktivoitua ryhmässä, avasin taas youtuben pitkästä aikaa ja selailin tunteja ja tunteja erilaisia videoita.

Sitten koitti Leimailutaivas, johon ajoimme Mirpun kanssa. Kaikki ihanat manialaiset ja sali täynnä myyjiä. Aloitin kiertelyn Chic Companyn kojulta. No siinä sitten ylittyi jo budjetti ihan kivasti, kun mukaan tarttui kasa tarroja ja Happy Planner mini. Siis se vain huusi minua. Olin aiemmin ajatellut, etten minä sellaista tarvitse. Se on pieni, viikkoaukeama ei iske, ei ole vain minun juttuni. Kuinka väärässä olinkaan.

 

Tämän lisäksi Klemmarikellarin kojulta tarttui mukaan lisää tarroja sekä washeja. Muistakin kojuista  lähti mukaani tarroja. Ostin niin paljon, että kotiin päästyäni ostoskassi jäi vuorokaudeksi naulakkoon. En uskaltanut avata sitä ja kohdata totuutta: olin hurahtanut uudestaan kalenterimaniaan ja ostellut ihan liikaa, hups.

Kun viimein avasin kassin, otin ensimmäisenä Happy Plannerin käteeni. ”Jos nyt numeroin tämän ja katson miltä vaikuttaa.”

Sitten laitoin pari tarraa. ”Tämähän vaikuttaa kivalta.” Viikkoaukeamakaan ei enää häirinnyt. Simppeliä, hiukan washia yhteen reunaan, muutama tarra ja erivärisiä kyniä. Heti ensimmäinen aukeama miellytti silmää. Tein toisen ja kolmannen ja neljännen aukeaman. Yhtäkkiä aukeamia olikin valmiina melkein jouluun asti.

Mini on juuri sopivan kokoinen, vaikka ensin ajattelin tämän olevan liian pieni. Se mahtuu hyvin kaikkiin laukkuihini, ja sivut on silti hyvän kokoiset.

Viikon päästä huomasin, etten ole avannut muita kalentereitani ollenkaan. Happy Planner mini sen sijaan on auenut useamman kerran päivässä. Keväällä ostamani Priman pehmopallerokin sopii vihdoin johonkin ja löysi paikkansa tämän kalenterin kyljestä.

Rupesin heti myös askartelemaan lisäjuttuja tähän (näistä saatte tutoriaalit myöhemmin 😉 ). Koin siis täyshurahtamisen. Tämä on taas kivaa. Ryhmässä tulee kirjoiteltua, kalenteria on ihana selata ja inspiraatioita iskee useammin.

Laitoin pari kalenteria myyntiin, ja nyt kalenterihylly tuntuu täydelliseltä.  Varsinkin kun vihdoin sain kalentereilleni hyllyn.

Joskus näköjään vaihtamalla paranee..

-Sanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *