Heissan! Remake-haasteen postaukseni aiheeksi valitsin *tämän* Allun postauksen ATC-korteista! Aihe on itseasiassa ajankohtainenkin taas, sillä juuri tällä hetkellä on ryhmässä käynnissä ilmoittautuminen uusimpaan ATC-korttivaihtoon, 15.10.2017 ilta kahdeksaan asti 😉

Alkuperäisessä postauksessa jo kerrotaankin hyvin, että mistä atc-korteissa on kyse, ja mitä ne konkreettisesti oikein ovat. Nyt kerronkin miten olen pari erilaista atckorttia itse toteuttanut.

Tässä vaiheessa pohjissa on jo tehtynä 2 ensimmäistä työvaihetta; gesson ja vesivärien käyttö pohjassa. Tarkemmin ottaen kortin pohjalla on ensin mustaa gessoa tuputettuna sabluunan läpi, ja sen kuivuttua on päälle maalattu vesiväriä. Gesso on saatu yhteistyössä Nannan paperin ja helmen kanssa, siitä voit lukea *tästä* postauksesta. 🙂

Itse käytän usein atc-korteissakin washiteippejä, ja niin myös nytkin. Violetin ja kuparin sävyjen yhdistelmästä tuli miuten tämän myötä uusi lemppari!

Seuraavaksi lisäsin kumpaankin korttiin pari pätkää washista jossa on dymotetun näköistä tekstiä.

Muutin kuitenkin vielä mieltäni, ja lopullisissa korteissa on enää 1 sanapätkä per kortti. Onneksi washi irtoaa niin nätisti, ei jäänyt rumia repimisjälkiä! Loppusilauksena halusin kortteihin vielä hieman ”jotain”. Tarravarastoista ei tällä kertaa löytynyt sopivaa ratkaisua, vaan ratkaisu löytyi leikekuvalaatikosta! Mustataustaiset kukkaset sopivat kivasta kokonaisuuteen ja korteista tuli valmiin näköiset 🙂

 

 

♡, Inka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *