Päädyin tekemään taskun uuteen Happy Planner Miniini. Anna-Johanna on aiemmin julkaissut taskuohjeen Traveler’s Notebookia varten. Minullakin on Traveler’s Notebookissa taskuja, mutta olen tehnyt ne laminoimalla, samalla tavalla kuin Sanna aiemmin. Miniä varten vuorossa onkin AJ:n tasku varioituna versiona.

Tämä tasku on superhelppo, sillä tähän tarvitset vain paperin ja rei’ittäjän. Ei saksia, ei liimaa eikä mitään muitakaan välineitä. Superhelppoa! Samalla tyylillä voi tehdä taskuja rengasplanneriin tai vaikka isoon Happy Planneriin ja tämä tasku on todella helppo muuntaa juuri omaan planneriin sopivaksi.

Käytin taskun tekemiseen The Planner Society:n kuukausiboksista saamaani kaksipuoleista paperia. Jos sinulla ei ole valmiiksi kaksipuoleista paperia, voit liimata kaksi yksipuoleista paperia yhteen. Ensin paperi taitetaan pituussuunnassa niin, että taitos tulee paperin keskelle.

Sitten paperi taitetaan auki ja mitataan kohta, josta taskun haluaa taittuvan. Mittaamisen voi tehdä viivoittimella tai mallikappaletta hyödyntäen. Minä käytin apuna Happy plannerini sivua, sillä halusin taskusta yhtä korkean kuin Minin sivutkin ovat. Merkitsin muutaman merkin kynällä ja taitoin paperin merkkien kohdalta.

En ollut aivan varma, kummin päin haluaisin taskua käyttää. Kokeilin taittaa taskuosan eri puolille ja lopuksi päädyin jättämään pallurakuvion yläosaan.

Sitten vain taskun taitto ja tasku on valmis rei’itettäväksi! Minulla ei vielä ole paljon kehuttua We’R’Memorykeepersin rei’itintä, joten taskuni joutuu odottamaan rei’itystä vielä hetkisen. Tasku taitetaan niin, että taitos sulkee taskun oikeasta reunasta ja kun se rei’itetään, renkaat (tai tässä tapauksessa kiekot) sulkevat taskun vasemman reunan. Mikään ei siin pääse putoamaan, vaikka liimaa ei ole käytetty ollenkaan!

Alareuna pitää sulkea, jos myös keskelle jäävän tilan haluaa hyödyntää taskuna. Alareunan kiinnittäjäksi sopii mainosti esimerkiksi ohut kaksipuoleinen teippi tai liima.

Taittelun iloa kaikille <3

-Tiia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *