Koskaan ei pitäisi sanoa; ei koskaan. Ei siis koskaan. Niin monta kertaa olen joutunut päätöksiäni pyörtämään ympäri, eikä tämäkään kerta ollut poikkeus. Mistä siis on kyse? Traveler’s Notebookista tietenkin!

Olen aina ollut sitä mieltä, ettei Traveler’s Notebook ole minun juttuni. Siinä kun joutuu alusta asti tekemään kaiken itse ja vaihtoehtojakin on liikaa… (ihan kuin kalentereissa ei sitten olisi). Mutta oikeasti, kalenterit ovat aina olleet minun juttuni, niiden selkeys ja helppous. Kunnes eräänä päivänä päässäni niksahti; haluan Traveler’s Notebookin. Mieleinen löytyikin äkkiä ja niinpä Heidin Korttipajalta tilasin ihanat Navy Floral- kuosiset kannet ja laitoin muovitaskupaketin tilaukseen Klemmarikellariin. Mutta voi mikä pettymys kun Traveler’s Notebookin kannet saapuivat! Ne eivät olleet yhtään mielikuvaani vastaavat, ja ikävän ohueltakin vaikutti (no tietysti oli ohutta, kun oli vaan kannet). Koetin kuvitella mielessäni kansien sisään vihkoja, mutta mielestäni jokin ei nyt vain täsmännyt. Harmitti. Aika nopeaan tein sitten päätöksen myydä kannet ja uusi ostaja löytyikin nopeasti. Pian tämän jälkeen surkuttelin kohtaloani Miralle, joka valaisi, että kun sinne sisään vaan tunkee niitä vihkoja, niin kyllä se siitä olisi muotoutunut. Jaaha.

Olin kuitenkin niin masentunut epäonnisesta kokeilustani, että meni muutama kuukausi, kunnes naksahti jälleen! Huomasin jossain kuvia ihanista ruusukantisista vihoista ja kun aloin tutkimaan Traveler’s Notebook  –vihkojen eri kuoseja oikein kunnolla, innostuin! Pakko saada kaikki nuo vihkoihanuudet! Äkkiä sain kuningasideoita siitä, mitä eri vihkoihin kirjoittelisin; budjetteja, to-do-listoja, lasteni asioita, ostettavaa, ja niin edelleen! Joten eipä aikaakaan kun suuntasin autoni kohti Klemmarikellaria ja kävin sieltä ostamassa ihanat ruusukuosiset vihot! Samalla reissulla nappasin mukaani aiemmin varaamani muovitaskut Traveler’s Notebookin sisään (hetken ihmettelin miksi olin sellaiset tilannut). Melkein lähti lapasesta sekin ostosreissu, sillä Klemmarikellari pursuili ihanista vihoista! Olin kuitenkin päättänyt hankkia aluksi vain nuo kaksi ja katsoa, miten homma lähtee sujumaan.

Ja lähtihän se. Varovasti kirjoittelin muutamia asioita ylös ja huomasin, että oikeastaan tuollainen vihkoihin kirjoittelu on aika hauskaa. Toiseen vihoista aloin räpeltämään säästösuunnitelmaa, hyvin alkeellisella tasolla kuitenkin. Sitten koitti päivä, jolloin Chic Company julkaisi kuvia tulevista Traveler’s Notebook -vihoistaan! Laitoin nekin tilaukseen.

Sitten kohtasin ongelman. Kannet. Vihkoja on kertynyt jo neljä, mutta kannet puuttuvat. Hieman hankalaa… Etsin, etsin ja etsin, mutta mieleisiä kansia ei vain tuntunut tulevan vastaan. Alkoi harmittaa, että tuli myytyä niin nopeasti ostamani Navy Floral –kannet, mutta eihän tuolle enää mitään voi… Kunnes joku ihana linkkasi sivuille tulevista Simple Stories –uutuuksista ja siinä ne komeilivat! Tulevat kanteni!

Mitäköhän tapahtuu, kun kannet saapuvat? Tuleeko minusta lopullisesti Traveler’s Notebook -käyttäjä? Se selviää tulevassa jatko-osassa!

Kalenterimaniaa kaikille!

Heidi

ps. Freckled Fawnin TN:stä voit lukea esittelyn täältä! sekä Anna- Johannan oman Traveler’s Notebook – esittelyn täältä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *