Heinäkuussa 2016 siskoni kertoi minulle Kalenterimaniasta. Hän oli palstalle löytänyt etsiessään googlesta tietynlaisia kalenterin kansia, ja kertoi minulle löytäneensä ihanan paikan. Silloin liityin itsekin kalenterimaniaan ja tykkäsin heti. Oli ihana huomata, että minun kaltaisiani kalenterin tuunaajia olikin vaikka ja kuinka paljon. Vuosikausia luulin olevani vähän hömppä, koska piirtelin ja koristelin kalentereitani.

Kalenterimaniasta kehittyi nopeasti minulle Facebookin tärkein ja rakkain paikka. Ihania ideoita, vinkkejä ja mahtava ilmapiiri. Joulukuussa samana vuonna alkoi ajatuksissa muhimaan idea kalenterimanian omasta kirpputori-ryhmästä. Ja lopulta tammikuun 2017 alussa ehdotin Miralle, että jos laitetaan sellainen pystyyn. Mira antoi suostumuksensa ja niin Kalenterimanian kirppis-ryhmä sai alkunsa 8.1.2017. Halusin, että manialaisille olisi hyvä ja mahdollisimman turvallinen paikka tehdä kauppaa, kalenteritarvikkeista ja muusta tuunaukseen sopivasta.  Kalenterimanian kirppis täyttää siis kohta yhden vuoden!! Kirppis lähti vauhdilla käyntiin ja tällä hetkellä ollaan Suomen suurin kalenteritarvikekirpputori. Aivan mahtavaa! Kiitos siitä kuuluu ihanille jäsenille ja mahtavalle yp-porukalle, jonka kanssa ollaan kovasti tehty töitä <3

Samalla kirpparia pyörittäessäni tietenkin vietin koko ajan enemmän ja enemmän aikaa kalenterimaniassa ja lopulta sitten, kun tuli tarve uudelle ylläpitäjälle, laittelin rohkeasti Miralle viestiä. Ja niin minusta tuli minulle niin rakkaan ryhmän ylläpitäjä. Varmaan leijuin ilmassa koko loppupäivän, ja olin yhtä hymyä. Niin rakas on minulle Kalenterimaniasta ja #maniaperheestä tullut <3. Vaikeammistakin paikoista olen noussut, koska on näin ihana ryhmä. Kiitos siis kaikille siitä!

Kalenterit ja päiväkirjat ovat tosiaan olleet osa elämääni niin kauan kuin muistan. Aluksi koristelin päiväkirjaani tarroin ja kiiltokuvin, ja kun vähänkin aloin ymmärtämään kalenterien päälle ja niille alkoi olla tarvista, niin se oli sitten menoa. Joko ostelin niitä kaupasta (useasti käytössä useampi kuin yksi) tai sitten tein itse tyhjään vihkoon. Joten, kun sitten löysin nämä suomalaiset kauppiaamme ja kaikki heidän ihanat tuotteensa, niin se oli menoa. Ja sillä tiellä olen onnellisena edelleen ❤

  • Rakkauvella Eiksu <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *