Sain jokin aika sitten yhteistyönä Hyvä Vuosi 2018 -kalenterin. Odotin tätä innolla, sillä jo kuvissa tämä vaikutti aivan ihanalta! Kalenteri on Frida Steinerin käsialaa. Fridan upeita valokuvia saa ihastella jokaisella aukeamalla, ja jo kalenterin kansi tuo ihanan rauhallisen mielen. Plussaa myös siitä, että kalenteri on alusta loppuun kotimaassa valmistettu.

Kalenteri alkaa joulukuun 2017 viimeiseltä viikolta ja jatkuu viikolle 1/2019. Jokaiselle kuukaudelle on jokin tehtävä, kysymys tai pohdittavaa, kuten: minun supervoimani, iloitsen, haluan oppia, jne. Näiden avulla pohditaan itseä, elämää ja opitaan uutta itsestä. Kuukausiaukeamaa ei siis ole, jossa olisi koko kuukauden päivät. Kannet on kolminkertaista kartonkia, kestänevät hyvin eikä reunat lähde rispaantumaan.

Takakannesta löytyy säiliö, eli kannen kulmassa on muovitasku esimerkiksi tärkeitä lappuja ja tarroja varten. Kalenterin takana on myös useampi aukeama muistiinpanoja varten, ihanat häivytetyt kuvat taustana.

Viikkoaukeamissa viikonpäivät ovat yhdellä sivulla ja koko sivun kuva toisella. Paperi on laadukasta ja paksua. Kuvat ovat hieman kiiltäviä, viikkosivut mattapintaiset. Testasin sivuille Stabiloita, kuulakärkikyniä sekä korostuskyniä; kun toisella puolella on vaalea kuva, valoa vasten näkyi ihan pientä heijastusta korostuskynästä, mutta muissa sivuissa ei. Eikä tämä häiritse käytössä, sillä läpi näkyi vain kun oikein läheltä katsoi, ja kun toisella puolella tosiaan on kuva niin tuskin haittaisi vaikka enemmänkin näkyisi.

Fridan kuvat ovat todella upeita, ja värit ovat kirkkaat. Osassa kuvissa on myös ihania mietelauseita. Täydellistä minulle, koska rakastan erilaisia mietelauseita ja sanontoja!  Kalenterin välissä on myös yksi kullanvärinen nauha kirjanmerkkinä, joka sopii hyvin yhteen kullanväristen kierteiden kanssa.

Ryhmän puolella on kaksikin videota, joista pääsee ihastelemaan tätä kalenteria. En malta odottaa että tulisi jo loppukuu, ja pääsen aloittamaan tämän! Tästä tulee todellinen hyvänmielen kalenteri, jolla tehdään todellakin hyvä vuosi.

Kalenterin voit hankkia itsellesi osoitteesta www.hyvavuosi.fi ja ihana Frida antoi sinne meille alekoodin ” KALENTERIMANIA ”, jolla saatte kaikista kalentereista -10% alennuksen 10.12 asti. Kipinkapin siis ostoksille!

-Sanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *