Uuden vuoden aloituksessa on aina omat jännitysmomenttinsa. Itselläni ainakin on aina todella voimakas uuden alun tunne! En tosin tiedä mitä uutta se olisi. Saman miehen haluan pitää, samoin ystävät ja talon. Jos nyt uuden kalenterin hommaisi? No, sehän sopii! Ai niin, sehän on hommattu jo elokuussa. Oho ja hups – vaikka en ole edes pahoillani enkä yllättynytkään! Vuoden 2018 kalenterinani tulee olemaan Recollectionsin vetskariplanneri Shine bright.

Viikoaukeama on hyvinkin toimiva ratkaisu, ainakin tuntuu siltä! Aattelin, että voisin hankkia viikonpäiväwashia, mutta se ajatus on hautomossa vielä. Ajattelin myös sitä, että kun sen nyt tietää, että jotkut viikot tulevat olemaan koristellumpia kuin toiset, niin tekisi rehdisti niin, että panostaisi kuukauden ensimmäiseen viikkoaukeamaan satasella ja loput tekisi pelkistetymmin? Tekisi pohjat etukäteen sen verran, että teema säilyy ja loput koristeet fiiliksen mukaan. Monihan näin varmasti tekee, mutta tämä oli minulle kuin suurikin valaistuminen! Ajattelin kokeilla sitä tämän tammikuun kanssa ja katsoa, miltä tuntuu käytännössä.

Laitoin kirpparilta ostettua, käyttämätöntä kalenteria lihoiksi ja käytin sen kuvituksia! Rakastuin niin sen värimaailmaan. Muistiinpano-osat on vesiväreillä sudittua kopiopaperia pieninä palasina sommiteltu sivuille pois kuvan päältä. Dymolla kuukausi- ja päivämerkinnät, vähän kultaista glitterwashia ja timanttitarra, koska teema. Ajattelin tehdä dividerin tuohon keskelle vielä yleisiä muistamisen arvoisia juttuja varten, koska muistiinpanotila on ainakin tässä aukeamassa koristelujen vuoksi pienen pieni. Uskon vakaasti, että välipäivinä koristelen jatkoviikkojen lisäksi myös tätä vielä lisää!Harjoittelen kovasti tarra-, washi- ja muita materiaaliövereitä kuten kuvasta näkyy! Olkoon se minun vuoden 2018 tavoitteeni!

Tältä näyttää minun ensi vuoden ensimmäinen viikko juuri korkatussa plannerissa!

Oletko Sinä jo tuunaillut etukäteen?

 

-Anna-Johanna

2 comments on “Miltä näyttää vuoden ensimmäinen viikko AJ’lla?”

    • Moikka Johanna, näitä oli pieni erä saatavilla Heidin Korttipajalta. Enää valitettavasti ei saa. Ebaysta kannattaa koittaa etsiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *