Ostin jokin aika sitten itselleni Happy Planner minin. Halusin siihen ehdottomasti erilliset kannet peruslaminoitujen lisäksi, jotta kalenteri tuntuisi tukevammalta.

Odotellessani kansia postista, kärsimätön kun olen, päätin tehdä kalenteriini itse kannet jo kotoa löytyvistä tarvikkeista. Kansiksi valikoitui Ikeasta ostetun tablet-tietokoneen pahviset kannet, joiden hinta on parin euron paikkeilla. Näiden lisäksi tarvitsin kansien tekemiseen sakset, kynän sekä rei´ittäjän (käytin tigeristä ostettua yhden reiän rei´ittäjää, mutta tavallinenkin käy)

Irroitin ministäni laminoidun kannen ja piirsin sen avulla kansien ääriviivat pahviin. (Muista piirtää myös reikien kohdat!) Sitten vain leikkaamaan.

 

kansien puolet olivat eriväriset, mutta saapahan vaihtelua tarvittaessa.

Sitten rei´itin piirtämieni reikien kohdalta. Pahvi oli aika paksua, eikä tämä pikkurei´itin meinannut jaksaa leikata kaikkia reikiä.

Tämän jälkeen sakset taas käyttöön ja leikkaamaan pienet viillot rei´istä kannen reunaan. Nämä viillot saavat oikeasti olla aika pienet.

Tadaa!!

Kannet ovat valmiit!! Helppoa. Minulla oli varoiksi kahdet kannet, jos sattuisin pilaamaan ensimmäiset. Näin ei kuitenkaan käynyt, vaan kannet olivat todella helppo tehdä. Ainut miinus näissä oli hankala laitettavuus kiekkoihin. Siinä kesti suunnilleen yhtä kaauan kuin kansien tekemisessä. Mutta kannatti!  Tykästyin näihin kansiin kovasti.

-Sanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *