Tämä ihana Plum Paperin planner saapui minulle esiteltäväksi Kalenterimanian pikkujouluja varten. Pikkujoulut olivat ja menivät, joten vuorossa on yhden pikkujouluissa mukana olleen onnekkaan jäsenen arvontavoittokalenterin esittely.

Itse asiassa olen aiemminkin esitellyt  Plum Paperin plannerin, silloinen kalenteri oli arpajaisvoitto Kesämiittiin osallistuvien kesken. Katsotaan mikä on muuttunut… Kannen kuosi nyt ainakin. Vuoden 2018 plannerin kannessa on vaaleanpunaisella pohjalla oransseja ja valkoisia kukkia vihreine lehtineen. Kuten viime vuoden kalenteri, myös tämän vuoden kalenteri on kierreselkäinen, A5-kokoinen ja sen kannet ovat muovia. Ensimmäisen sivun voi helposti tuunata omanlaisekseen!

Ensimmäisellä varsinaisella aukeamalla on vuosinäkymä ja seuraavalla aukeamalla on tilaa kirjoittaa vuoden tärkeät päivämäärät ylös kuukausittain.Seuraavalle aukeamalle voi kirjoittaa ylös ideat ja tavoitteet.

Sitten alkaakin tammikuu. Jokainen kuukausi on värikoodattu, ja vasemmalla puolella on tilaa muistiinpanoille.

Tammikuun ensimmäiselle aukeamalle on jätetty tilaa kirjoittaa tavoitteita, syntymäpäiviä, tapahtumia sekä muita muistettavia asioita. Lisäksi aukeaman oikealle puolelle on jätetty tilaa muistiinpanoille. Sama toistuu jokaisen kuukauden kohdalla.

Sitten seuraakin tammikuun kuukausinäkymä. Jokaisen kuukauden alussa on kuukausinäkymä, ja seuraavalla aukeamalla viikko maanantaista sunnuntaihin, pystysuunnassa. Ihanaa on se, että jokaiselle aukeamalle on jätetty tilaa muistiinpanoille ja että kuukausinäkymä on vasemmalla pienellä jokaisen viikon kohdalla.

Kuukauden lopussa on jälleen sivun verran tilaa kirjata muistiinpanoja ennen kuin uusi kuukausi alkaa. Joulukuun jälkeen muistiinpanosivut muuttuvat viivoista pisteiksi.

Plussaa, että kalenterin lopussa on tilaa kirjata ylös muistettavat salasanat ja yhteystiedot.

Viimeisellä aukeamalla on vuoden 2019 vuosinäkymä ja lopuksi kalenteritasku, jossa pystyy kuljettamaan mukanaan tarvittavia lappusia/tarroja/washinäytteitä ja niin edelleen.

Tämä ihana Plum Paperin kalenteri on tilattavissa täältä!

Joko hankit omasi?

Kalenterimaniaa kaikille!

Heidi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *