Tänään esittelyssä vaaleanpunainen hempeys: Ajaston Kompagnon. Kalenterin metallinsävyinen, pehmeä vaaleanpunainen väri on todella onnistunut ja kannen tikattu kuvio korostaa eläväistä väriä kauniisti. Pidän myös kuminauhasta ja sen vuosiluku on nätti tehoste – mustaa olisi muuten ollut mielestäni liian vähän siihen nähden, että kalenteri on näinkin vaalea. Kynälenkki ja kirjanmerkki löytyvät myös! Värivaihtoehtona löytyy vaaleanpunaisen lisäksi vaaleanharmaa.

Ensimmäisellä aukeamalla on näkymä kuluvaan kalenterivuoteen nimipäivineen.

Toisen aukeaman vasemmalta sivulta löytyy tiivistetty kuukausinäkymä tärkeimpine juhlapyhineen. Kuukalenteri on myös merkitty tähän näkymään – siitä olin jostakin syystä positiivisesti yllättynyt! Oikealle sivulle taas voi kirjata Kompagnonin omistajan tiedot, jos arvokas opus sattuisi joskus eksymään.

Pystysarakkeiset kuukausinäkymät valtaavat seuraavat kaksi aukeamaa. Niihin voi merkitä menoja nopeasti ilman kalenterin sen kummempaa selaamista ja oikean päivän etsimistä. Nopea käyttää ja selkeästä näkymästä plussaa! Samanlaiset aukeamat löytyvät myös kalenterin takaosasta. Viikkonäkymien jälkeen nimittäin löytyy myös vuoden 2019 kuukausinäkymät.

Seuraavaksi päästäänkin viikkonäkymiin! Plussaa saavat kahteen osaan jaetut päiväsarakkeet ja se, että lauantaille ja sunnuntaille on saman verran tilaa kuin arkipäiville. Muistiinpanotila oikeassa alakulmassa on niin ikään tarpeellinen ja kiva lisä oli myös se, että viikkonäkymän alareunassa juoksee kuluvan kuukauden näkymä kokonaisuudessaan.

Vuoden 2018 kansalliset vapaapäivät, lista Suomen yleisistä liputuspäivistä sekä nimipäiväluettelot löytyvät myös Kompagnonista, kuten Ajaston tuotteissa on totuttu.

Kalenterin viimeisessä osassa on viivoitetut muistiinpanosivut.

Kaiken kaikkiaan pidän Kompagnonista suuresti! Plussaa tuli monesta asiasta, mutta itse tarvitsisin kalenterin loppuun vielä enemmän muistiinpanosivuja. Paperi saisi myös olla paksumpaa, jotta kirjoittaessa voisi käyttää enemmän erilaisia kyniä. Toisaalta, nämä ovat olleet minulle kynnyskysymyksiä monessa muussakin kalenterissa ja plannerissa, jota olen käyttänyt, joten tämä menee varmastikin turhantarkkuuden piikkiin.

Kaunis ja toimiva kokonaisuus jälleen kerran Ajastolta!

-Anna-Johanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *