Tänä vuonna minulla on käytössä vain kaksi eri kalenteria, Happy Planner Mini sekä Personal Planner. Tänään perehdytään siihen, miten minä tuunaan kalenteriani. Valitsin esittelyn kohteeksi Minin, ihan vain sillä perusteella, että se on käytössäni ihan hiukan enemmän mitä Personal Planner on. Happy Planner Mini on samanlainen kuin tavallinen Happy planner, mutta pienempi! Minun Minissä viikot ovat vaakasuuntaisesti, hurraa! Olen itse liimannut päivämäärätarrat sekä kuukausinäkymään, että viikkoaukeamille.

Miten sitten tuunaan? Yleensä en koristele kauheasti etukäteen, vaan läiskin tarroja sitä mukaa kuin teen muistiinpanoja. Minin kanssa olen siitä outo, etten ole vielä käyttänyt ollenkaan washiteippejä sivujen koristelussa. Viime vuoden kalenterissani washia löytyi jokaiselta aukeamalta. Mutta uusi vuosi, uudet kujeet.

Tuunailuni alkaa siis siten, että ensin kirjoitan ylös menoni. Sitten liimaan tarroja sen mukaan, mitkä sopivat kyseisiin menoihin. Jos innostun läiskimään tarroja, vaikka mitään tiettyä menoa ei ole vielä suunniteltu, ovat tarrat kuvitukseltaan tai tekstiltään sellaisia, että ne sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen. Yleensä en kuitenkaan läiski paljon tarroja etukäteen, sillä muutaman kerran minulle on käynyt niin, ettei tarrojen jälkeen tilaa olekaan enää kirjata kalenteriin varsinaisia menoja.

Miten sinä tuunaat? Lisää tuunailustani voit lukea täältä!

Omista kalentereistaan ovat kirjoittaneet myös Mira, Sanna, Piia ja Milja!

Kalenterimaniaa kaikille!

Heidi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *