Käytössäni on tällä hetkellä Happy Planner mini. Tämä ihanuus, joka palautti inspiraationi ja johon tykästyin heti. Edelleenkin tämä toimii minulla, viikkoukeama toimii ja kokokin on juuri sopiva. Ostin tämän viime vuonna Chic Companylta, heräteostoksena. Onneksi ostin! Pitkään kadoksissa ollut inspiraationi tosiaan palautui tämän myötä, ja ensimämistä kertaa hyvin pitkään aikaan käytin taas kalenteria.

Hetken aikaa minulla oli kuminauha kalenterin ympärillä, mutta viimeaikoina en ole sitä enää laittanut. Kalenteri on pysynyt hyvänä ilmankin, vaikka pyörii laukussa mukana. Alkuun pelkäsin että sivut menevät ryttyyn tai kalenteri vaurioituu muutoin, onneksi näin ei ole käynyt.

Koristelutyylini on myöskin pysynyt melko samana jo jonkun aikaa. Washia, muutamia tarroja ja korostustussit. Yleisimmin käytän kapeaa washia, joka ei vie liikaa tilaa sivulta, mutta viimeaikoina olen laittanut myös pieniä pätkiä leveämpää washia joukkoon.

Tarroista käytän eniten Mambin tarrasettejä, niistä eniten käytettyjä ovat kahvikuppitarrat.

Hyvin runsas koristelutyyli on kiehtonut minua, ja usein katselenkin juuri sellaisten aukeamien kuvia. Mutta itselläni ne eivät vain toimi. Tarvitsen mahdollisimman pelkistetyn ja selkeän aukeman. Käytän myös paljon värikoodausta helpottaakseni tärkeiden asioiden huomaamista.

Kalenterini on päiväämätön, ja olen kirjoittanut itse päivämäärät. Kuvasta huomaa hyvin usein toistuvan ongelmani.. Kirjoitan hyvin usein päivämäärät väärin, jonka seurauksena suttuja löytyy sieltä täältä. Pitänee panostaa korjauskynään. Olen miettinyt myös päivämäärätarroja (joita minulla onkin käytössä kuukausiaukeamilla), mutta en ole kokenut tarvitsevani, tai haluavani, niitä viikkoaukeamaan.

Lisää kalenteristani löytyy esim näistä postauksista:

yhden asian haaste

kadoksissa ollut inspiraatio

 

Sanna

Omasta kalenteristaan ja sen koristelusta ovat aiemmin kirjoittaneet Mira, Piia ja Milja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *