Olen aina ihaillut vahvoja, itsenäisiä naisia, jotka tekevät työkseen sitä, mitä rakastavat. Kalenterimaailmassa tällaiset hahmot ovat hyvin selkeästi esillä ja viime vuonna ylläpidon kanssa tuli puhetta, että olisi kiva esitellä alan suuria nimiä, tässä kohtaa siis naisia. Lopulta tästä ajatuksesta muodostui postaussarja, joka kantaa nimeä #PlannerBoss. Sarja on käytännössä pakko aloittaa Erin Condrenilla, sillä onhan EC:n LifePlanner The Planner hyvin monelle harrastajalle ympäri maailmaa. Heti ideoinnin jälkeen olimme yhteydessä Erin Condreniin ja saimme luvan käyttää kuvia heidän saitiltaan.

Erin Condren kertoo sivuillaan, että brändi on lähtenyt rakentumaan hyvin simppelisti siitä, että kotiäiti tarvitsi elämäänsä jotain muutakin, kuin lapset ja perheen. Jokainen uraputkesta kotiäidiksi tai -isäksi jäänyt tietää sen tunteen mikä tulee, kun onkin äkkiä ”kaiken” ulkopuolella. Erin ratkoi asiaa etsimällä netistä uramahdollisuuksia, joita voisi toteuttaa kotoa käsin (kuulostaa, muuten hyvin paljon meidän oman Chic Companyn Omziinin tarinalta). Aluksi Erin valmisti ”note cardseja” ystävilleen lahjoiksi, mutta vuonna 2004 hänen ystävänsä kehoitti häntä myymään tuotteita kotishoppailuilloissa (varsin tuttu ilmiö myös täällä meillä Suomessa, esim Tupperwaren osalta). Erin sanookin että loppu on historiaa.

Kuten mekin täällä Suomessa hyvin tiedämme, Erin Condren brändi on tänä päivänä hyvin paljon muutakin, kuin ”vain” muistilappuja ja tarroja. Usealta ryhmäläiseltä löytyy oma LifePlanner (myös allekirjoittaneelta kröhöm), mutta EC tarjoaa myös esimerkiksi hääplannereita ja erilaisia muistikirjoja. Kiitollisuuspäiväkirja on yksi tällainen, joka on minulla itselläni käytössäni. Erin Condren on rakentanut imperiuminsa kirjaimellisesti yhden naisen yrityksestä, lastensa leikkihuoneesta, koko maailman kattavaan suosittuksi brändiksi.

Tällä hetkellä tuotteet pitää tilata rapakon takaa, mutta huhumylly on pyörinyt jo pitkään, että myös Eurooppaan avattaisiin piste. Kalenterimania seuraa tilannetta, sillä viime aikaiset ongelmat toimituksen kanssa ovat vähentäneet haluja tilata tuotteita. Se on sääli, sillä Condrenin tuotteet ovat oikeasti mahtavia ja monipuolisia. LifePlanner on nimensä veroinen, sillä sen avulla voit tosiaan kasata elämäsi yksiin kansiin. EC:n laajasta lisätuotevalikoimasta löytyvät ratkaisut niin kuntoilun, kuin shoppailun seurantaankin. Ja uusia tuotteita lanseerataan koko ajan.

Kaiken kaikkiaan ihailen itse Eriniä suunnattomasti. Ihailen jokaista kotiäitiä, joka pystyy luomaan jotain omaa ja kaiken lisäksi vielä menestymään sen kautta. Erin toimii minulla (Cori Spiekerin lisäksi) roolimallina ja toivon, että jokin päivä pääsen vielä tapaamaan häntä. Myönnän ihan suoraan, että jos jokin päivä vielä suunnittelen häitäni on minun suorastaan PAKKO saada Erin Condrenin Wedding Planner. Pakko. Ja vaikka ajatus EC-yöpuvusta huvittikin aluksi, on ajatus jäänyt kytemään mieleeni…

Thank you so much Erin & team for letting us use your photos! We love you!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *