Moikka manialaiset ja hyvää naisten päivää!

Vaikka minulla on monta kalenteria niin Happy planner mini on mulle se juttu. Minun minini, ”Market floral” on Klemmarikellarista. Minulla on myös kaksi muuta miniä säästössä, ja joskus yhdistelen niiden sivuja keskenään. Haluan varjella minin omia laminaattikansia ja siispä hankin Dokibookilta tähän sopivat kannet, jotka ovat ihanan pulleat. 

Kalenterini kulmakivet ovat helppo mukana kuljettaminen sekä työvuorojen ylös merkkaaminen – ja lopun tilan voi sulloa täyteen ihan mitä vaan, koska touhuan töiden ohella loppujen lopuksi aika vähän mitään ihmeellistä. Sitten taas pitkille vapaille on kiva laittaa kaikkea extraa, mistä tulee entistä paremmalle mielelle.

Koristelutyylini on aika söpö ja hempeä, käytän paljon pastellisia sävyjä ja haluan, että aukeama tuo aina positiivista meininkiä kuluvaan viikkoon. Jo helmi-maaliskuun vaihteessa halusin käyttää kukka- ja eläintarroja sekä peikonlehtiwashia, koska odotan kevättä hurjasti. Itse koristeluun käytän mieluiten Mambin omia taikka American craftsin tarrasettejä sekä eri merkkien washiteippejä. Olen kuitenkin surkea koristelemaan taskuja ja sen minä haluaisinkin vielä oppia. Koristelun ja koko kalenterin käytön ulottuvuuksia lisää niin oma laminointikone kuin We r Memory Keepersin planner punch, jotka mahdollistavat omatekoisten insertien, dashboardien ja shakereiden askartelun ja käytön.

Niin paljon on suunnitteilla – mutta niin vähällä tämä on jo valmiiksi kaunis. <3

Kalenterinsa ovat esitelleet jo A-J, Piia, Milja, Sanna ja Heidi <3

<3: Suvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *