Tämä ihanaakin ihanampi My Planner saapui minulle yhteistyön kautta Donno.fi:n ja Pikku Leppiksen kanssa. Olen jo aiemmin esitellyt miltä tämä ihanuus näyttää ja tuntuu, joten nyt pääsettekin seuraamaan miten minä tuunaan My Planneria!

Koska My Plannerin sivut ovat tilavat, otan jälleen käyttöön washit! Tällä hetkellä aktiivikäytössäni on Mini Happy Planner ja sinne en ole washia laittanut ollenkaan, joten on ihana palata vanhojen tuttujen asioiden pariin. My Plannerin sivut ovat melko pelkistetyt, joten washit tuovat mukavasti väriä ja eloisuutta sivuihin.

My Plannerini on päiväämätön, joten otan esiin My plannerin omat numerotarrat ja liimaan ne päivämääriksi. En pidä käsialastani, varsinaista harakanvarvasta, joten numerotarrat ovat pelastukseni! Toki päivämäärät voisi myös leimata, mutta tarrat vaan ovat niin käteviä! Sitten onkin aika läiskiä tarroja aukeamalle! Koska olen tarrafani, ei niistä ole koskaan pulaa. Lisäksi lisää pari muistilappua aukeamalle, niihin on kätevä kirjoittaa nopeasti ylös jokin akuutti asia. Tämä simppeli tuunaustyyli on helppo kenen tahansa toteuttaa ja omilla lemppari tuunaustuotteilla saa aukeaman kuin aukeaman piristymään!

Miten sinä tuunaat?

Kalenterimaniaa kaikille!

Heidi

Lue Miran ja Miljan My Planner-esittelyt linkkien kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *