Alunperin ihastuin Heidi Swappin tuotteissa, noh, kauneuteen. Ne ovat harmonisia, naisellisia ja hyvin yksiselitteisesti kauniita. Täynnä kukkakuvioita, kultafoliota, inspiraatiolauseita ja kaikkea sitä mitä Kalenterimania minulle edustaa. Pikkuhiljaa Swappin maailma imaisi minut mukaansa ja minulle selvisi, että taustalla on ihan oikeita, aitoja tarinoita. Sydäntäsärkeviä, ihmistä raastavia tarinoita. Ja kaiken sen keskellä Heidi Swapp on rakentanut mielettömän upean ”imperiumin”. En tiedä, onko mitään kamalampaa vanhemmalle, kuin oman lapsen kuolema.

Heidi Swapp on tullut tunnetuksi paitsi tyylistään myös innovatiivisista ideoistaan ja äärettömän kauniista käsialastaan! Oi mitä tekisinkään, että osaisin kirjoittaa kuin Heidi. Heidi Swapp saattaa olla joillekin tuttu jo aiemmin skräppimaailmasta, sillä scrapbookit ovat ne, jotka ovat selkeästi Heidin oma juttu. Heidille jokainen päivä on tarinoiden etsimistä ja niiden dokumentointia. Ihailen tätä ajatusta ja se onkin toiminut minulle suurena inspiraation lähteenä.

Tuotevalikoima on omalla tavallaan laaja, mutta samalla suppea. Siihen kuuluvat niin kalenterit kuin oheistuotteetkin, mutta myös juurikin ne skräppialbumit. Heidi Swappin kalenteritkin myydään memory planner-nimellä, sillä ajatuksena on ennen kaikkea kerätä niihin muistoja talteen. Heidin maailmassa kalenterituunaus on paljon enemmän, kuin vain koristelua. Mutta myös sitä! Nimittäin valikoimista löytyvät niin washiteipit kuin upeat tarratkin. Vuosi 2018 on ollut käänteentekevä vuosi Swappin kalentereille, sillä tänä vuonna kalentereista on vihdoin tehty kuusirenkaisia. Aiemmin renkaita on ollut neljä ja ne ovat olleet yhteensopivia vain Swappin omien tuotteiden kanssa.

-Mirppu

p.s. Aiemmat #plannerboss tekstit voit lukaista näiden linkkien kautta. Erin Condren ja Cori Spieker.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *