Olen tuunaamisessa, kuten muussakin elämässä, joustava ja vaihtelunhaluinen. Olen kuitenkin melko kiintyvää sorttia, ja kun huomaan jonkin tuotteen hyväksi, en haluaisi luopua siitä. Muutamat tuotteet ovatkin pysyneet mukana jo harrastuksen alkumetreiltä näihin päiviin saakka.

1. Zigin liimakynä. Rakastan tätä liimakynää todella paljon. Se on kätevä käyttää, käteen sopiva ja siinä on erittäin riittoisa liima. Minulla on Zigin kynää kahdessa eri koossa: kuulakärkikynäversiona ja toisena paksumpana versiona. Suosittelen vahvasti!

2. Priman vesivärit. Tuunaukselleni tyypillistä on tällä hetkellä värikylläisyys ja kaksivärisyys. Priman vesivärit olivat heräteostos mutta ovat jääneet lähes jokaviikkoiseen käyttöön. Ei siis hullumpi investointi. Vesivärit ovat halpa ja helppo tapa lisätä luonnetta omaan kalenteriin. Priman vesivärit ovat laadukkaat, värikylläiset ja erittäin riittoisat. Kuvassa on classic-setti.

3. Mujin kynät. Näitä ilman en tulisi toimeen. Kynissä on täydellinen pigmentti. Musta on täysin musta eikä vivahda harmaaseen lainkaan. Muutkin värit ovat hyviä. Kynät ovat käytössä joka päivä. Omani tilasin eBaystä noin kympillä mutta myös Vihkokaupalla on toisinaan myynnissä mujia.

4. Washiteipit. Teipit ovat nerokas keksintö! Niillä voi tuunata niin kalenteria, sisustusta kuin silmälasejakin. Pidän paljon etenkin kapeista washeista, koska niillä saa kätevästi rajattua päiviä ilman, että kirjoitustila pienenee merkittävästi. Washeja tulee ostettua aina silloin tällöin kun jokin kiva tulee vastaan. Kaiken kaikkiaan minulla on tällä hetkellä noin 50 teippiä.

5. Tarrat. Olen säästeliäs ja käytännöllinen tarrojen käyttäjä. Kalenteri on minulle ensisijaisesti työkalu, jonka avulla pidän elämäni järjestyksessä joten en halua peittää kaikkea tilaa tarroilla. Tarroilla saan sivuihin kuitenkin luonnetta ja persoonallisuutta. Niillä saa ilmennettyä niin monia asioita.Tällä hetkellä lempparinitarrani ovat Carpe Diemin funktionaaliset laatikkotarrat, jotka näkyvät kuvassa.

Täältä voit käydä lukemassa Miran, Lauran, Nannan, Miljan ja Piian lempituotteista.

Rakkaudella Ruut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *