Vierailin vappuaattona Karkkilassa ensimmäistä kertaa elämäni aikana. Jos syntyperäiseltä karkkilalaiselta kysytään, niin olisi ollut syytä tulla jo aiemminkin, mutta nyt vierailuun löytyi erityinen syy näin paperiaskartelijan silmin: vappu ja Lelu- ja askartelukauppa Pikkuleppis! Kaupan leppäkerttulogo on todella suloinen, mutta kurkataanpa rohkeasti sisällekin, mitä kaikkea tuo ihana liike on syönyt!

Ensimmäinen asia, jonka huomaa sisään tullessa, on ehdottomasti melkein kokonaisen seinän muodostava skräppipaperiteline! Papereita on valtava määrä ja vaikka kuvasta ei sitä näe, lokerot ylettävät todella korkealle kattoon saakka.

Kun silmät saa irti papereista, voi alkaa syynäillä pöytätasoja. Laskutilaa on paljon, mutta niin on myös kaikkea ihanaa pikkutavaraakin. Loputtomiin, voisi olla termi mitä tässä käyttäisin. Keskellä liikettä on pitkänmallinen pöytä, jota pääsee kätevästi kiertämään niin, että näkee varmasti kaiken. Löytyy tarroja, klipsejä, washeja, muistilappuja, muistikirjoja, leimasimia… Kaikissa mahdollisissa väreissä ja kuoseissa!

Kun pöydän on kiertänyt ympäri, voi alkaa uuden kierroksen ja jatkaa samaan tyyliin monen monta kertaa – ja sitten seinät! Plannereita, leimasimia, nauhoja, helmiä, kyniä… Pikkuleppiksessä on todella paljon sopivaa materiaalia monelle kädentaitajalle.

Kuvattavaa olisi ollut vaikka millä mitalla, sillä valikoima on liikkeen neliöihinkin nähden valtava. Päätin tässä postauksessa keskittyä tuotteisiin, jotka liittyvät lähimmin meidän ryhmämme aihepiiriin, ja kuvasin tästä näkövinkkelistä vain aivan oleellisimmat. Pikkuleppiksen Facebook-sivuilta löytyy lisää kuvia liikkeestä ja toki muuta oleellista tietoa!

Pikkuleppiksessä pitää kyllä edetä rauhallisesti. Sillä kun luulee katsoneensa tarkkaan jonkin kohdan, niin löytää taatusti jonkin ihanan asetelman jostakin muualta – vaikka jaloista! Kuvan kori on täynnä ihania muotoonleikattuja kukkatarroja, huopakuvioita sekä Gorjussin metallikehyksiä. Kaikkia näitäkin voi käyttää melkein millaiseen askarteluun vain! Pidän Pikkuleppiksen valikoimista juuri siksi, että monet tuotteet ovat erittäin monikäyttöisiä.

Paljon puhutun pöydän toiselta sivulta löytyy vellumia, paperia, klemmareita, lisää teippejä ja muistilappuja, ja näissäkin on mitä ihanimmat värilajitelmat. Kuvasta voi huomata myös sen, kuinka hyvin liikkeessä on hyödynnetty pöydänalustilat ja siten saatu tuotteet selkeästi ja hyvin esille.

Pikkuleppis on aivan ihana pikkupuoti suurella valikoimalla. Ehdottomasti maakuntamatkailun arvoinen kohde, jollette ole vielä käyneet – suosittelen! Kuvissa näkyy vain pieni osa valikoimaa, joten tutustukaa ihmeessä Pikkuleppiksen sivuihin ja kaikkeen siihen, mitä heillä on tarjolla. Askartelutuotteita (mm. Docrafts, Rayher, Hama, Staedtler, Lyreco, Stamperia, Plaid), leluja (aina vauvaikäisestä ylöspäin), kirjoja, käsityötuotteita ynnä muuta, ja lista vain jatkuisi. Veikkaan, että moni ei edes tiedä miten paljon tuotteita pikkuiseen puotiin mahtuu. Klikatkaa, käykää ja tutustukaa. Ihanalla kauppiaalla ihana puoti – Jaana Ilmonen ja Pikkuleppis!

-Anna-J.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *