Heti, kun tämä haastepostaussarja keksittiin, olen innoissani odottanut omaa vuoroani ja nyt se vihdoinkin koittaa! Minun inspiraationlähteeksi osui aurinkoinen ja aikaansaava Piia.

Lähdin toteuttamaan haastetta käytössä olevaan Filofaxin domino soft -kalenteriin syyskuun viikolle 37. Tein vähän salapoliisityötä ja sain selville, että Piian lempivuodenaika on kesä ja lempiväri vihreä ja musta. Vihreä on näköjään meidän molempien suosikkiväri!

Aloitin haasteen tekemisen valitsemalla sopivan värisiä teippejä washikokoelmastani. Kiiltäväpintainen ja leveä vihreä teippi on Kalenterimanian kesämiitin vaihtopöydästä, mattamusta teippi puolestaan on Teippitarhalta ja washisamplet ovat RAK-postista (RAK=random act of kindness).

Musta washiteippi toimii erinomaisesti liitutaulumaisena pohjana kirjoituksille. Mustan teipin halusin myös siksi, että näen Piiassa paljon henkistä lujuutta ja tahdonvoimaa. Hän on luotettava ja aina paikalla, kun tarvitaan. Musta väri symboloi näitä kaikkia asioita paremmin kuin hyvin. Vihreä väri puolestaan kuvastaa minulle kasvua, uudistumista ja elämän voimaa. Samaa löytyy Piiasta.

Hauskana yksityiskohtana kerrottakoon, että Piia tykkää kreikkalaisesta kulttuurista ja sitä ilmentämässä on kreikan kielellä kirjoitettu sana καλοσονη, joka tarkoittaa (ainakin sanakirjan mukaan) hyvyyttä. Sekin kuvaa Piiaa.

Tätä haastetta oli hauska toteuttaa, toivottavasti toteutus on Piiankin mieleen.

Ennen minua haasteen ovat toteuttaneet Mirppu, AJ, Eija, Piia, Nanna, Milja, Sini, Suvi ja Inka

Rakkaudella Ruut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *