Tyypilliseen tapaan torstaipostaukset ovat ylläpidon haastepostauksia. Tänään alkaa uusi sarja, jossa koristellaan kalenteri käyttäen arvonnassa omalle kohdalle osunutta väriä. Minulle arpa antoi väriksi harmaan. Apua, että oli haastavaa tehdä koristelut pelkällä harmaalla! Vaikka tykkään mustakantisista kalentereista, kaipaan niiden sivuille väriä piristykseksi.

Kalenterina minulla on Flying Tiger Copenhagenin uutuus lukuvuosikalenteri. Sen sivut ovat niin paksut, etteivät Stabilon tussit ghostaa lainkaan sivujen toiselle puolelle. Koristeluun valikoituivat leveämpi harmaa ja kapeampi musta tähtiwashi, jotka olen ostanut ulkomailta sekä sapluunat.

Aloitin koristelun teippaamalla sivujen reunoihin harmaan tähtiwashin. Jotta sain elävöitettyä reunoja, lisäsin harmaan päälle kapeamman mustan washin. Olin iloisesti yllättynyt, miten hyvin se toimi! En ole koskaan aikaisemmin kokeillut laittaa leveämmän washin päälle kapeampaa, mutta välillä kannattaa poistua omalta mukavuusalueelta ja kokeilla uusia ulottuvuuksia.

Tein päivien kohdalle sabluunalla ja harmaalla tussilla to do -listojen merkit. Kokeilin ruutuja, viirejä ja viikonlopuksi sydämiä. Mahtavaa, miten kivasti noita sabluunoita voi hyödyntää myös tavallisessa kalenterissa. Itse miellän ne vahvasti bujoilua varten, mutta aina oppii jotain uutta, kuten vanha sananlaskukin sanoo.

Kalenteri näytti kovin pelkistetyltä, kun olin saanut kirjattua aukeamalle viikon pakolliset menot. Halusin jotain eloa kalenteriin, joten ei muuta kuin tarravarastoja penkomaan. Miten voikaan olla, että juuri niitä, mitä etsii ja tarvitsee, ei yleensä tarpeen vaatiessa löydä. Näin kävi minulle. Minulta löytyi kivoja harmaansävyisiä tarroja, mutta niissä oli mukana paljon vaaleanpunaista ja turkoosia, joten en halunnut käyttää niitä.

Viimein löysin muutaman harmaan tarran, jotka kelpuutin kalenteriin. Tykkään aivan erityisesti tuosta medistä kuvaavasta tarrasta, sillä mielestäni lampaat jalat ovat kuin lentoon lähdössä. Hih! Lauantain tarra ei selityksiä kaipaa, kuva puhukoon puolestaan.

Tällainen tuli minun harmaasta aukeamasta.

 

-Piia-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *