Tykkään itse katsella plan with me -videoita ja livejä Kalenterimanian Youtube- kanavalta, joten innostuin kirjoittelemaan aiheesta myös teille! Joku aika sitten tein plan with me -liven kuukausihaasten merkeissä, ja video on katsottavissa täältä. Livessä menee helposti aikaa joten blogiteksti on nopeampi tapa kurkata minun tyyliäni planneroida!

Plannerina minulla on Paper Housen Wild and free, olen sen ostanut alkuvuodesta Chic Companysta. Tässä on viikkoaukeamilla samanlainen valmis pohja ja välillä se on haastava yhdistettävä erilaisiin teemoihin. Nyt olin valinnut teemaksi Halloweenin ja kieltämättä unisiepparit eivät siihen nyt istu, joten joudun peittelemään grafiikkaa washiteipillä.

Aloitan yleensä aina teippien laittamisella! Jos joskus menen laittamaan toisessa järjestyksessä, on touhu jotenkin työläämpää. Joten aloitan siis tuttuun tapaan teippien laittamisella.

En aina mieti teemaa valmiiksi, joskus vaan alan summanmutikassa tuunaamaan. Nyt kuitenkin on teema mietittynä, joten olen valinnut yhteensopivia teippejä, tarroja sekä diecutseja. Suurimman osan näistä olenkin saanut Kalenterimanian ryhmän kautta, washi- sekä happy mail -vaihdosta! Ryhmässä on useita vaihtoja, joiden esittelyä löydät täältä.

Kun teipit on laitettu, laitan tarroja paikoilleen. Käytän teippien lisäksi eniten tarroja, joten alan täyttämään aukeamaa niillä. Rakennan sivupalkin melkolailla aina samalla tavalla. Laitan sinne tarran mihin suunnittelen viikon päiväruoat sekä muutaman trackerin, joilla seuraan elintapoja. Kauhean tarkasti en mieti mitä tulee mihinkin, vähän mallaan ja isken paikalleen. Tarrojen jälkeen liimaan diecutsit paikoilleen. Käytän pääosin Zigin liimakynää. Suosittelen lämmöllä! Kätevä pakkaus ja äärettömän hyvä liima. Sitä on tilattavissa Heidin Korttipajasta ,Klemmarikellarista,sekä Teippitarhasta.

Planneroin yleensä muutamaa viikkoa etukäteen, jolloin kaikki menot eivät ole tiedossa. Jätän siis tyhjää tilaa, jotta voin merkata lähempänä menot ja muistettavat asiat. Lisäilen myös funktionaalisia tarroja pitkin viikkoa, kun päivien ohjelmat hahmottuvat. Tässä vaiheessa valmis aukeama näyttää siis tältä. Kiva tuli, vaikka itse sanonkin!

-Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *