Värihaasteen arvonta jännitti. Saanko kohdalleni sellaisen värin, jota en ole paljon käyttänyt tai värin jota ei tarvikkeistani löydy? Onneksi kävikin tuuri ja sain värikseni mustan. Musta on myös yksi lempiväreistäni, joten oikean värisiä tarvikkeita löytyi. Huokaisin helpotuksesta ja aloin miettimään miten ja mihin kalenteriini tuunaan mustalla. Valinta oli tavallaan helppo, koska juuri aikaisemmin sain viimein toteutettua pitkäaikaisen haaveeni mustasta Carpe Diem -kalenterista. Musta aukeama sopii tähän kalenteriin kuin nenä päähän. 

Tuunaamistyylini on muutenkin aika väri- tai fiilissidonnainen. Yleensä saan idean jostain väristä ja toteutan sen mukaan aukeaman koristelun. Tai jos päivä on ollut jotenkin raskas tai erityisen kiva, sekin vaikuttaa koristeluuni. Koristeluissani käytän paljon tarroja ja teippejä, joten sukelsin pohjattomaan tarrakasaani ja kolusin washiteippini. Valitsin kuusi sopivaa teippiä ja tarrat päätin ottaa  American Craftsin Elegant– tarravihosta, jonka yksi pääväreistä on musta. Kun olin saanut tarvikkeet valittua, aloin tekemään aukeamaa.

Teippasin reunat ympäriinsä ja rei´itin reiät uudelleen. Hopeanväristä washiteippiä käytin erottelemaan päivät. Tarroja sopiviin kohtiin ja hop, aukeama olikin valmis. Oikein minun näköiseni ja väriseni aukeama. Mustia aukeamia tulee varmasti lisääkin.

Värihaastesarjassa jo aikaisemmin väreistä ovat inspiroituneet: Nanna, Inka, Mirppu, Piia, Milja ja AJ.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *