Alkusyksystä postiluukustani tipahti Ajaston yhteistyönä lähettämä ensi vuoden seinäkalenteri. Catch the date on yksinkertaisen tyylikäs seinäkalenteri, joka tavoittelee harmaan sävyjen harmonista tunnelmaa. Tämä ajaton kalenteri sopii tyyliltään varsinkin minimalistiseen mustavalkoiseen kotiin.

Kalenteri on kierresidottu, kuukausi per sivu, suomalaiset nimi- ja juhlapäivät löytyvät ensimmäistä sarakkeesta ja päivä on jaettu neljään muistiinpanosarakkeeseen. Kalenteri on materiaaliltaan kiiltäväpintaista, hieman paksumpaa kartonkia. Tussimaisia kyniä käyttäessä on hyvä antaa tekstin kuivua rauhassa jotta se ei leviä.

Päivän neljä saraketta antavat mahdollisuuden rytmittää päivän menot tai vaihtoehdon käyttää kalenteria perhekalenterin tapaan, kuten meidän kahden kalenteritytön taloudessa on tarkoitus. Meidän perheen tarpeille ja menoille tällainen jaottelu toimii. Kahteen ensimmäiseen sarakkeeseen molempien omat menot eli minun työvuorot ja puolison kiekkoehtoot. Seuraavaan yhteiset menot ja viimeiseen syntymäpäivät.

Pidän kovasti kalenterin ulkonäöstä, neutraalista värimaailmasta ja päivien neljän sarakkeen jaottelusta. Kalenterin olisin toivonut olevan huokoisempaa kartonkia ja näin ollen kynäystävällisempää materiaalia.

Pidä kiinni päivämääristä.

xoxo Nanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *