Polun lisäksi minulle saapui tutustuttavaksi Ajastolta ihana, pieni Tempo. Näin pientä kalenteria minulla ei ole ikinä ennen ollut, mutta tykästyin samantien kovasti Tempon kansimateriaaliin. Tempo tuntuu käteen karhealta, mutta ei kuitenkaan rouhealta. Ja se on täydellisen käsilaukkukokoinen. Pienestä koostaan huolimatta Tempoon mahtuu yllättävän paljon kaikkea. 

Tempon ensimmäisellä aukeamalla on vuosikalenteri vuodelle 2019. Aukeama on jaettu puoliksi, ensimmäisellä sivulla on tammikuusta kesäkuuhun ja toisella sivulla heinäkuusta joulukuuhun. Mukana tietenkin ne paljon ryhmässäkin puhuttaneet viikkonumerot, sekä esimerkiksi kuun vaiheet. Tämä on yksi syy, miksi pidän Ajaston tuotteista. Nämä asiat puuttuvat esimerkiksi monien jenkkivalmistajien tuotteista. Perinteisen kalenteriosuuden jälkeen Tempon takasivuilta löytyy suunnittelutilaa vuodelle 2020, nimipäivät ja runsaasti muistiinpanotilaa. Mukana on myös viikkosuunnitelmasivut joita voi käyttää myös esim lukujärjestyksenä. 

Tempo on värimaailmaltaan pinkkimusta, jokaisella viikoaukeamalla on veikeä kuva ja mietelause. Pyhäpäivät on merkitty erikseen pinkillä, ne erottaa selkeästi yhdellä vilkaisulla viikkoaukeamasta. Viikkoaukeama on horisontaalinen, eli vaakapäivillä mennään. Minulle tämä sopii vallan mainiosti, sillä kyllästyin jo vuosi sitten pystypäiviin. 

Ryhmässä on ollut puhetta pre-planningistä ja siihen Tempo soveltuu mielestäni mitä mainioimmin. Tästä mainitsin myös aiemmin tekemässäni esittelyssä Kalenterimanian Youtuben puolella, videon pääset katsomaan tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *