Kaupallinen yhteistyö Ajaston kanssa

Ajaston uudet lukuvuosikalenterit ovat ilmestyneet, ja minulle saapui yhteistyön merkeissä tutkittavaksi Time Square 2019/2020.

Time Square on minulle uusi tuttavuus. Olen lukenut siitä Piian kirjoittaman esittelyn, mutta käsissä en ole ennen pitänyt. Täytyy kyllä sanoa, että Ajastolla on kaikki kalenterit tosi ihania! Tykästyin tähän heti, kun avasin paketin. Avauslive on nähtävissä Kalenterimanian ryhmässä.

Tässä kalenterissa yhdistyy käytännöllisyys ja kaunis ulkoasu. Kalenteri on kooltaan näppärän pieni, mutta siihen mahtuu valtavasti asiaa. Time Squaren tarkat mitat ovat 14,5cm x 14,5 cm, ja minusta se onkin hauskan mallinen neliönmuotoisena. Kalenterissa on tukeva kierresidos, sekä kestävän oloiset kangaskannet. Kansien väri on kaunis roosa ja pitsimäinen kuviointi kansien päällä tekee kalenterista todellisen herkun.

Time Square alkaa yhteystietosivulla ja jatkuu vuosinäkymillä 2019-2021. Näiden jälkeen tulee lista liputuspäivistä 2019 sekä 2020, ja tilavampi vuosinäkymä vuosille -19 ja 2020. Näille sivuille mahtuu jo tekemään pieniä merkintöjä. Viikkosivut alkavat viikosta 28, joten 8.7. pääsee tekemään jo kesäsuunnitelmia kalenteriin.

Viikkoaukeamalta löytyy viikkonumero, suomen- ja ruotsinkieliset nimipäivät, liputuspäivät, muistiinpanotilaa sekä kuukausinäkymä. Arkipäivät on kellotettu 06-23. Sivujen värimaailma on roosa ja sopii näin kansien kanssa yhteen. Viikkosivuja on viikolle 32/2020 saakka. Näiden jälkeen on tilava vuosinäkymä vuodelle 2020, sekä lista kansallisista vapaapäivistä ja nimipäivistä.

Kalenterin lopussa on ilahduttavan paksu nippu muistiinpanosivuja, näitä ei ole koskaan liikaa ja näiden tarve korostuu erityisesti pienen kalenterin kohdalla.

Täydellinen pakkaus, sitä Time Square on!

-Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *