Olen osallistunut viime aikoina enemmän Happy Mail– rinkeihin kuin koskaan aiemmin! Tuli sellainen olo, että maku on muuttunut parissa vuodessa niin paljon, että eteenpäin laitettavaa on. En myöskään halua alkaa erikseen niitä myymään. En halunnut ehjää ja kaunista roskiinkaan nakata, niin ringit ovat juuri tällaiseen tarkoitukseen erittäin hyviä juttuja! Nyt kerron teille kuinka itse kasaan lähtevän Happy Mailin!

Kysyn aina vastaanottajan toiveita, sillä siitä on helpompi lähteä kivaa kokonaisuutta kasaamaan. Tämä kuori lähtee maanikkoystävälleni, joka auttoi minua kun tarvitsin vähän järeämpää kalustoa tuunaukseni toteuttamiseen. Tällainen kalusto löytyi sitten hänen työpaikaltaan ja kiitokseksi kasasin hänelle kuorellisen kukkateemaa. Viime kesänä löytämäni kasvikirja saa uhrata itsestään parikin aukeamaa tähän tarkoitukseen.

Usein aloitan Happy Mailin kasauksen suurimmista palasista ja etenen aina pienempään. Se tosin johtunee siitä, että tuunauskamani ovat aikamoisissa kasoissa askartelupisteessäni ja kaikki pieni on siellä kasan alimmaisena laatikoissa ja lokeroissa. Ensimmäisenä on myös tällä kertaa arkit ja kartongit. Skräppipaperia ja itse tulostamani ilmainen viikkokitti eksyi mukaan pinon alimmaisiksi.

Näiden jälkeen alkaa kaiken sen pienen, teeman mukaisen sälän kasaaminen! Washisamplet, tarrat, die-cutsit, journaling-kortit, siirtokuvat, kiiltokuvat, klipsit, klemmarit….

Usein menen fiilispohjalta sen kanssa, mitä kuoreen laitan. Kokonaisuudesta haluan kivan yhtenäisen, mutta samaan aikaan monipuolisen.

Vaikeaa mielestäni on, jos saa tietoonsa toiveen, mutta päätyy silti pohtimaan vastaanottajan tyyliä. Näinhän ei tarvitse ollenkaan miettiä! Toiveet ovat toiveita ja sen rinkiin ilmoittautuessaan tietää, että välttämättä ei tule 100%:sesti mätsäävää kokonaisuutta. Se ei tarkoita sitä, että posti ei olisi ollut mieluinen. Sitä paitsi, mitä erilaisempaa materiaalia onnistuu käyttöönsä saamaan, sen parempi. Vaihtelu virkistää!

Eli nyt siis Kalenterimanian rinkeihin osallistuvat: stressi pois toiveiden suhteen. Lähetä sellainen Happy Mail josta itsekin ilahtuisit ja silloin sen on täydellinen!

Liitän myös kuorieni mukaan pienen viestin vastaanottajalle sillä minusta se tekee postistani henkilökohtaisen.

Kuoren sinetöin erityisen tiukasti niillä keinoilla mitä minulla on käytössäni! Washiteipit ovat paitsi nättejä, myös hyviä tähän tarkoitukseen! Nätti kuori eikä aukea ihan ensimmäisessä kosketuksessa.

Jos vähänkään mietit Kalenterimanian rinkejä ja sitä uskallatko osallistua: USKALLAT! Jokainen osallistuja on joskus ollut ensikertalainen. Ringin ohjeet, tärkeät päivämäärät ja parin tiedot hyvin ylös niin pääsee pitkälle. Sitten pääsee siihen erityisen hauskaan vaiheeseen eli siihen kun kasaat jollekin onnekkaalle sinun näköistäsi postia. Tämä posti on juuri sitä odotettua postia kaikkien laskujen ja mainoksien sekaan! Kalenterimanian blogissa on aiemminkin kirjoitettu Happy Mailin kasaamisesta – voit lukea tekstin täältä.

Laitetaanhan hyvä kiertämään, maniaperhe!

-AJ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *