Kaupallinen yhteistyö Ajaston kanssa

Helou helou helou! Tänään esittäytyy yhteistyössä saatu Ajaston vuoden 2020 uutuus kirkkaansininen Note A5. Nimensä veroisesti kalenteri on A5-kokoinen. Note-osa nimessä taas viittaa oivasti muistiinpanotilaan, jota tässä sähikäisessä riittää. Ennen kuin siirrytään Noten sisuksiin, katsotaanpa ulkokuorta hieman tarkemmin!

Kannet ovat jämäkän oloista pahvia, ja koko tämä kalenteri on FSC®-sertifioitu. Se mikä itseäni kiinnosti ensimmäisenä kalenterin käsiini saatuani, oli ominaisuus, jota ei viime vuoden mallissa vielä ollut – sulkukuminauha kynäpaikoilla. Takakannessa kiinni oleva, kalenterin ympäri pujotettava sulkunauha on jämptiä kuminauhaa, josta löytyy paikat ei yhdelle, ei kahdelle, ei edes kolmelle – vaan neljälle kynälle! Täydellinen ominaisuus, jos haluaa pitää jokusen vaihtoehdon kyniä mukanaan kalenterin kanssa, mutta ei tykkää kantaa penaalia mukanaan!

Kun pääse yli kuminauhan ihastelusta ja malttaa avata kalenterin kannen, on esimmäisenä vastassa tutun oloinen sivu nimelle ja yhteystiedoille. Jo tällä sivulla näkyy koko kalenterin läpi kantava teema, eli sininen väri. Niin tekstit kuin viivat ja pisteetkin ovat sinisiä. Jos sininen on lempivärisi, tässä on todennäköisesti kalenteri juuri sinun makuusi.

Yhteystietosivun jälkeen on 2020 vuoden vuosinäkymä ja saman sivun alaosassa listausta juhlapyhistä. Oikea sivu on pistesivu – niin kuin tulevilla viikkoaukeamillakin!

Viikkoaukeama muodostuu vasemmalla puolella itse viikkosivusta ja oikealla olevalla pistesivusta. Koko oikea puoli aukeamasta siis vapaata tilaa muistiinpanoille, piirroksille, kollaaseille, seurantataulukoille… mille ikinä haluatkaan! Ainoa valmis merkintä pistesivulla on oikeassa yläkulmassa juokseva viikkonumerointi. Viikonpäivät ovat omalla sivullaan allekkain ja muodostavat siis vaakapäivät. Päivien yhteyteen on painettu valmiiksi nimipäivät, sekä juhla- & liputuspäivät.

Kuukausinäkymät noudattavat samaa kaavaa viikkoaukeamien kanssa eli kuukauden päivät löytyvät allekkain listattuna vasemmalta, pisteitä oikealta. Koko kuukauden ajan seurattavia asioita olisi oiva tilaisuus seurata tällä aukeamalla! Tai kenties voisi merkitä työvuorot kuukausitasolle ja säästää viikkoaukeamat päiväkirjamaisemmalle käytölle?

Kun ollaan päästy kalenteriosuudessa ensimmäiseen tammikuun viikkoon vuonna 2021, tulee aika jättää hyvästit viikkoaukeamille. Mutta eihän se sisältö vielä tähän lopu! Vuodelle 2021 löytyy seuraavaksi samanlainen vuosinäkymä kuin 2020 vuodelle kalenterin alusta. Ja koska kyseessä on Ajaston kalenteri, niin kuten odottaa saattaa, löytyy lopusta liputuspäivä- ja nimipäivälistaukset!

Nimipäivien ja takakannen väliin mahtuu vielä hieman extratilaa muistiinpanoille. Aivan lopuksi löytyy nimittäin kalenteriin sidottuna muutama aukeama sekä viivoitettuja että pistesivuja!

Takakansi piti sisällään vielä niin sanotusti yhden ässän hihassaan – taskun! Ja kukapa kalenterimaanikko ei rakastaisi taskuja kalenterissaan.

Oma ajatukseni tämän väriläiskän kanssa on ottaa Note käyttöön mukana kulkevaksi kalenterikaveriksi. Ainakin tällä hetkellä tämä koko tuntuu sopivalta heitettäväksi mukaan reppuun, ja kynähän kulkee kannen nauhassa mukana itsessään! Aika näyttäköön muodostuuko meistä vielä Noten kanssa lyömätön parivaljakko.

♥, Inka

Pssst, lisää Ajaston kalentereiden esittelyitä löydät *täältä.*

2 Comments on Esittelyssä – Note A5 (Ajasto)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *