War binder, prayer journal, faith journal.. rakkaalla lapsella on monta nimeä. War binderin nimi tulee elokuvasta War Room. Siinä vanhempi nainen opettaa nuorempaa menestynyttä naista rukoilemaan. War binder on työkalu uskossa elämiseen. Siihen voit kirjoittaa muistiin sinulle tärkeitä asioita jotka auttavat sinua matkalla uskossasi. Eri osioita war binderiin voivat olla esimerkiksi Raamatun jakeet, rukous, päiväkirja sekä kiitollisuus, Raamatun opiskelu ja messumuistiinpanot. Sen lisäksi että kirjoittelet erilaisia asioita war binderiin, voit myös maalata siihen, askarrella eri asioita, scrapbookata, ihan mitä vain haluat.

War binderin voi koota ihan mihin vain. Muistikirjaan, tavalliseen rengaskansioon tai traveler’s notebookiin. Kunhan sen vain saa jaettua osioihin.

Itse käytän war binderina traveler’s notebookia. Hankin juuri Indiedorin My Indie&Co:lta ja se on minulla tarkoitukseensa täydellinen. Tykkään siitä että eri aiheille on omat vihkot. Aikaisemmin minulla oli 6 vihkoa, mutta se oli mielestäni liikaa joten jätin vain itselleni tärkeimmät 3 vihkoa käyttöön. Vihkoni ovat päiväkirja, rukous ja Raamatun jakeet. Näiden parissa vierähtää hetki jos toinenkin. Olen usein uneton joten yö on minun aikaani lukea ja kirjoitella. Yöllä tunnen jotain ihan erilaista tyyneyttä ja rauhaa kuin päivällä, joten pidän siitä kovasti.

Kuva Indiedoristani, vihkojen kannet olen koristellut Raamatun jakeilla joita olen tulostellut netistä.

Kuvassa Raamatun jakeet -vihko. Koristeluun olen käyttänyt kiiltokuvia.

Lopussa minulla on useampi muovitaskuinsertti joissa minulla on tarroja, die cutseja, page flagsejä sekä tulostettuja Raamatun jakeita. Tykkään pitää war binderiani mukana joten on kiva kun välissä on myös tuunailutarvikkeita. Jos esimerkiksi kahvilla käydessä iskee inspiraatio niin kaikki tarvittava on yksien kansien välissä.

Tässä minun war binderini. Suosittelen katsomaan mainitsemani War Room -elokuvan, sen löytää ilmaiseksi netistä!

Kirsi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *