Ylläpidon keskuudessa on askarreltu ATC- kortteja. Monelle kortti on varmasti tuttu, Kalenterimanian ryhmässä pyörii suosittu ATC- vaihto ja osallistujia on aina kivasti. Olen itsekin muutamaan vaihtoon osallistunut, joten hommana tämä on tuttua. ATC- kortti on vallan pieni, 64mm x 89mm, joten tämä antaa hommaan haastetta. Monesti ideoita on valtavasti, mutta koon takia on pakko ajatella vähän eritavalla.

Ylläpidon haasteessa aiheena on talvi, joten kaivelin talviseen aihepiiriin sopivia juttuja laatikosta. Halusin jotain muuta kuin sinivalkoista, joten päädyin mustavalkoiseen värimaailmaan. Talvi on tänä vuonna ollut erikoinen kelien puolesta, lumet ovat tulleet ja menneet. Tätä tehdessä paistaa aurinko taivaan täydeltä ja maassa on hentoinen lumi. Valitsin muutaman diecutsin, lumihiutale-paljetteja sekä talvisen naishahmon. Keksin aiemmin, että vanulapuista voisi tulla kivaa lunta, kun sen halkaisee auki, joten halusin testata tätä tässä työssä.

En suunnittele koskaan kauhean tarkasti mitä teen, sommittelen ja hahmottelen valittuja juttuja kortille. Voi olla, ettei kaikki valitut sovi mukaan tai vaihdan tarvikkeita kesken homman. Aloitin repimällä naisen kuvaa kivaan muotoon ja liimasin sen kortille. Sitten leikkasin vanulappua palasiin ja liimasin nämä kortille. Irtoava vanu muuten tarttuu liiman kanssa kivasti joka paikkaan!

Leikkasin puukuvion kahteen osaan ja liimasin toisen osan taustaan ja toisen vanulapun päälle, jolloin sain työhön kerroksellisuutta. Washiteippiä repäisin muutaman suikaleen mukaan, jotta työssä olisi erilaisia elementtejä. Lopuksi laitoin liimaa puiden ja talon reunoille, että saisin mukaan kimalletta! Irtoglitteri kannattaa levittää irtopaperin päällä, ylimääräinen glitter on helppo kaataa paperin avulla takaisin purkkiin.

Tälläinen tuli minun kortista! Näiden tekeminen on kyllä kivaa ja rentouttavaa näpräämistä. Suosittelen kokeilemaan ja osallistumaan vaikka korttivaihtoon.

-Laura

Ps. Kurkkaa millaisia kortteja ovat tehneet Milja, Mirppu, Carita, Aj, Piia, Janita, Inka ja Suvi. Millainen sinun talvinen kortti olisi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *