Kaupallinen yhteistyö Teippitarhan kanssa

Sain yhteistyön merkeissä Teippitarhalta ihanan Archer & olive muistikirjan sekä muutamia kyniä. Olen aina rakastanut erilaisia muistikirjoja, ja on ollut mukava tutustua tähän paljon kehuttuun merkkiin.

Muistikirja saapui kauniissa laatikossa. Ajattelin heti, että kun muistikirja on täysi, laatikossa on sitä mukava säilyttää. Ja toisaalta myös kuljettaa mukana, jolloin laatikko suojaa muistikirjaa.

Archer & Olive muistikirjoissa on upeat kuosit. Minun muistikirjassa on kaunis kukkainen kuviointi. Kannet ovat tukevat, ja ilahduin erityisesti kansissa olevasta kuminauhasta, sekä kynälenkistä. Muistikirjassa on lisäksi kaksi kirjanmerkkiä sekä takana kätevä tasku.

160g paperi on ylellisen paksua, miltei kartonkimaista ja sivuja on 160 kappaletta. Pisteiden väri on harmaa ja sivun väri puhtaanvalkoinen. Sivujen luvataan kestävän miltei mitä vaan, ilman että se näkyy sivun läpi. Ja tämä on helppo uskoa, sillä nopealla testauksella mikään kokeilemani kynä ei mennyt läpi. Kuitenkin eniten ominaisuuksista miellyttää ehdottomasti se, että muistikirja aukeaa vaivattomasti täysin flatiksi.

Suunnitelmissa on tehdä tähän muistikirjaan hyvinvointiin keskittyvä bullet journal. Tarkoituksena on testata lisää erilaisia kyniä, maaleja sekä vesivärejä. Haaveissa on haastaa ja kokeilla uusia juttuja. Tästä myöhemmin blogissa ja ryhmässä lisää! Ryhmässä voit katsoa ensireaktioita livestä sekä tekemääni pikaista kynätestausta.

-Laura

Ps. kurkkaa Miran mietteitä saman sarjan muistikirjasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *