Postauksen kalenteri saatu kaupallisessa yhteistyössä Ajaston kanssa.

Color-lukuvuosikalenteri on ensimmäinen pieni kalenteri, joka on minulle Ajastolta saapunut. Aiemmat ovat olleet perinteistä A5-kokoa. Coloria on saatavilla liilan lisäksi turkosina, mutta nyt kun tätä kirjoitan on turkoosi väri jo loppunut Ajaston verkkokaupasta.

Kannet ovat hieman nahkamaista materiaalia, erittäin miellyttävät käden alla. Pidän myös suuresti yksinkertaisesta kannesta johon ei ole painettu muuta kuin vuosilut 2020-2021. Varsinainen paperi on tuttuun tapaan puhtaan valkoista ja liilan ohelle kalenteriin on valittu väriksi turkoosi. Itse kiinnitin huomiota heti pyöristettyihin kulmiin, jotka sopivat erittäin hyvin pehmeähkön kansimateriaalin kanssa.

Varsinainen sisältö on Ajastolle tuttuun tapaan koottu. Kalenteri alkaa nimisivulla jonka jälkeen tulevat kuukausilogit, kuukausiaukeama ja viikkoaukeamat. Vaikka kalenteri on pienehkö kooltaan, on kuukausiaukeamasta saatu hyvän kokoinen, se täyttää melkein koko aukeaman, eli siihen on helppo tehdä merkintöjä. Viikkoaukeamien jälkeen kalenterin takaosasta löytyy vielä nimipäivät ja muistiinpanotilaa.

Viikkoaukeama on pystypäiväinen, kellonajat on laitettu juoksemaan aamukuudesta iltayhteentoista. Hauska yksityiskohta on, että kellonajat on painettu ainoastaan maanantaille ja torstaille. Näin ne eivät vie turhaa tilaa päiväkohtaisilta merkinnöiltä joka päivä. Pidän myös siitä, että kellonaikojen alla olevat viivat on tehty pistein, se tuo ilmavuutta aukeamaan.

Color on pirtsakka, joka laukkuun sopiva kalenteri, josta minulle tuli heti mieleen aktiivinen ihminen. Sinä jonka elämä on hektistä, joka vaikkapa treenaa paljon, on palavereja, nopeasti ylöskirjattavia asioita. Tämä on kalenteri on juuri sinulle.

-Mira

ps. aiemmin Colorista tehdyt postaukset löydät näiden linkkien kautta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *