Kaupallinen yhteistyö Otavan kanssa.

Sain yhteistyön merkeissä uuden Inpiskalenterin tutkittavaksi. Kalenteri on mmiisas-nimisen vaikuttajan suunnittelema, ja sen tarkoitus on inspiroida arkea. Kalenterimanian Facebook-ryhmästä löytyy avauslive, josta pääset kurkkaamaan kalenteria enemmän.

Kalenteri on kyllä nimensä mukaisesti inspiroiva! Kannet ovat napakat ja kauniin näköiset ja kultafoilaus tuo ripauksen luksusta ulkonäköön. Kalenterista löytyy upeita värikuvia erilaisista tilanteista elämästä, ne ovat toisaalta arkisia, mutta samaan aikaan ihanan värikkäitä ja täynnä tunnetta.

Kalenteri on A5-kokoinen ja juuri näppärää kokoa kulkemaan laukussa mukana. Kuukauden alussa on kuukauteen sopivia kuvia ja tekijän muistomainen kirjoitus. Kirjoituksesta on helppo inspiroitua ja saada ideoita.

Viikkonäkymä on selkeä ja neutraali. Arkipäivät on jaoteltu neljään osaan, ja näiden käytön voi muokata omaan tarpeeseen sopivaksi. Viikonloppu on jaettuna kahteen isompaan boksiin. Sivun reunassa on to do list -muodossa muistiinpanotilaa omille tehtäville. Kalenteri on päiväämätön, joten voit ottaa sen käyttöön milloin vain!

Kuukausien välissä on tracker– sekä Ideoita ja ajatuksia -sivu. Kalenteri kannustaa kirjoittamaan ajatuksia ylös ja seuraamaan hyvinvointiin vaikuttavia asioita, kuten mielialoja, kehonkuvaa ja itsetuntoa.

Kalenterin lopusta löytyy vielä muistiinpanotilaa, yhteystiedoille oma sivu sekä vuoden 2020 ja 2021 vuosikalenteri. Kalenterin välistä löytyy myös ihania tarroja, joilla voi koristella kalenteria. Tästä löytyy myös nauha, jolla voi merkata missä kohtaa kalenteria on menossa.

Tämän kalenterin kanssa on helppo inspiroitua sekä luoda tästä itselleen toimivan ja monipuolisen työkalun hyvinvointiin.

-Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *