Tämä torstaipostauksen teema tuntui jotenkin hyvin hankalalta kirjoittaa. Tuntui tosi pitkään siltä, että muut ylläpitäjäporukastamme saivat samantien päähänsä sen ykkösmuistoksi nousseen asian, ja moni ilahtuikin kovin näinkin ”helposta” torstaipostaussarjasta.

En itse keksi vieläkään mitään yhtä, erityisesti mieleen noussutta lempimuistoa. Siinä missä miiteissä on ollut hauskaa, on myös vastaavasti ollut aina hirveästi stressiä ja muuta hommaa, niin en yhdistä semmoisiakaan tapahtumia puhtaasti hyväksi muistoksi. On ollut ihana järjestää ja olla osallisena kaikennäköiseen, mutta valehtelisin, jos väittäisin yhtäkään tuollaista lempimuistokseni koko Kalenterimaniasta.

Lempimuistoni varmaan kiteytyykin sitten pienissä osissa jaettuna koko Kalenterimanian ympärille. Pienistä, kivoista jutuista kertyy hyvä ja vakaa kokonaisuus, joten en tarvitse sitä yhtä isoa ja näyttävää muistoa.

Caritan kanssa tehdyt teippisynnit, Manialaisen sanomat kauniit sanat siitä miten mun silmien takaa löytyy erilailla elämää nykyään, tyttöystävän ilahtuneet viestit siitä miten kalenteriaukeamakuva sai hirveästi tykkäyksiä, Inkan hautaaminen sohvatyynyillä unissani, mielenkiintoiset yhteistyötuotteet ja niihin tutustuminen, kirjavinkkien saaminen ryhmäläisiltä, vaihdossa vastaanotetut ATC-kortit, lempikauppiaiden uutuuksien selailu, Piian ilahtuneet huudahdukset kun ilmoitan livevideon teosta. Monta pientä asiaa, jotka saavat Kalenterimanian itsessään olemaan se yksi iso lempijuttu myös muistojen osalta.

– Milja

Muiden lempimuistoja pääsette tsekkaamaan täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *