Postauksessa näkyvä Note A5 -kalenteri saatu yhteistyössä Ajastolta.

Helou helou helou! Alkaa olla niin tämä kuukausi, kuin koko vuosikin, pikkuhiljaa voiton puolella. Toki vielä on juhlimatta joulu ja uusivuosi, mutta hyvin loppumetreillä vuotta mennään joka tapauksessa.

Lopussapa alkaa siis olla myös tämän vuoden kalenterit! Itselläni oli pitkään käytössä kahden kalenterin kombo – Happy Planner Classic sekä Ajaston Note A5. Vuoden valuessa kesästä syksyn puolelle, alkoi Happy Plannerin täyttö jäädä sivuun. Kun tuntui ettei aika ja energia riittänyt kaikkeen, tuntui Noteen helpommalta kirjata ylös merkintöjä, ja innon riittäessä myös hieman koristella.

Loppuvuodesta on koristeluintoa riittänyt taas hieman enemmän, ja kalenterin sivut ovat huomattavasti täydempiä kuin vaikkapa neljä kuukautta sitten. Nyt hieman kutkuttelisi palata jälkikäteen Happy Plannerinkin pariin tekemään jotain tyhjille aukeamille, ehkä edes kuukausisivuille jonkinlaista koontia..? Noh, aika saa näyttää mihin tässä enää kerkeää loppuvuoden aikana uppoutua.. Mutta ainakin Note toimi todistettavasti käytössäni moitteettomasti. Alkuinnostus sitä kohtaan ei siis päässyt lopahtamaan, vaan sain kuin sainkin edes yksien kansien väliin talletettua katkeamattomana tätä hullunmyllyä ja vuoristorataa – joka myös vuonna 2020 tunnetaan.

Mukavia vuoden viimeisiä hetkiä,

Inka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *