Postauksen kortit ostettu yhteistyössä Chic Companyn kanssa

Vuosi 2020 oli kaoottinen, ahdistava ja pelottava. Toivon, että vuosi 2021 tuo mukanaan rauhaa, seesteisyttä ja zeniä. Ryhmässä huomasin, että vuoden aikana korttien käyttö lisääntyi merkittävästi jäsenten osalta ja pakko myöntää, että minunkin korttipakkani jotenkin kummallisesti lisääntyivät kuluneen vuoden aikana. Osaltaan tähän vaikutti se, että Chic Companyn rinnalle nousi uusi puoti Paperinoita, joka myy pääasiassa noituuteen ja itsensä löytämiseen liittyviä tuotteita.

Koska pakkoja on, haluan ottaa ne aktiivikäyttöön, enkä vain seisottaa hyllyssä. Vuonna 2021 onkin tarkoitus nostaa jokaiselle kuukaudelle kortti ja kirjoittaa ylös sen merkityksestä, kannustaa itseäni journaloimaan ja hakea sitä kadonnutta inspiraatiota samalla. Päädyin nostamaan yhteensä kuusi korttia, kolme kahdesta eri pakasta. Moonology ja Spellcasting ovat tämän hetken lempparipakkojani, pidän kovasti molempien värimaailmasta ja kuvituksesta.

Spellcastingin kolme korttia olivat: Financial Health, Finding ja Family. Toivon todella ensimmäisen pitävän paikkaansa, sillä olen pitkään kärsinyt työttömyydestä ja sen mukanaan tuomasta rahastressistä. Perheen korostuminen ei hämmästyttänyt minua, olen erittäin perhekeskeinen ja lapseni hyvinvointi on minulle kaikki kaikessa. Finding oli se, joka näistä kolmesta kiinnitti huomioni. Tulkitsen tämän liittyvän tämän hetken prosessiini löytää itseni ja merkitykseni uudelleen. Moonologyn kortit puhuttelivat minua myös todella paljon. Show the world the real you, You are good enough ja The answers you need are coming. Nämä ovat kaikki jotenkin todella toivoa täynnä. On aika löytää itseni uudelleen ja näyttää maailmalle kuka olen, riitän juuri tällaisena ja kaipaamani vastaukset ovat tulossa.

Journaloinnin lopputulosta en valitettavasti tässä teille näytä, ovat sen verran syväluotaavia ja henkilökohtaisia, että jätetään se minun ja traveler`s notebookini väliseksi.

Toivorikasta ja seesteistä uutta vuotta kaikille!

-Mirppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *