Hellurei mania! Tänään saan esitellä teille Ajastolta yhteistyönä saamani upean Project365-plannerin.

Planner on kooltaan A5, ja sen kannet ovat vahvan tuntuista leatherette-keinonahkaa eikä niissä ole erillistä sulkumekanismia. Koostaan huolimatta Project365 on hyvin kevyt ja vaivaton kantaa laukussa mukana.

Etukannessa on kaksi pientä ja yksi suurempi tasku sekä kynälenkki. Ensimmäisellä sivulla on perinteisesti paikka omistajan yhteystiedoille. Mukana tulee myös kaksi muovitaskua sekä kuusi kappaletta valkoisia muovisia välilehtiä ja hopeanvärinen lyijytäytekynä.

Project365 on sisällöltään ehdottoman monipuolinen. Itse kalenteriosuus alkaa jouluaattona 2018 ja päättyy 5.1.2020. Fontti on kaunis ja poikkeaa selkeästi ”tavallisista” kalentereista. Paperi tuntuu paksulta ja kestävältä ja kestää käyttämiäni kyniä lähes ghostaamatta. Ajasto on parantanut paperin laatua huomattavasti viime vuosina!

Jokaisen kuukauden alusta löytyy perinteinen kuukausiaukeama, jossa sunnuntait ovat punaisella ja viikko alkaa maanantaista. Myös meille suomalaisille rakkaat viikkonumerot ovat siististi paikoillaan. Viikkoaukeama on vertikaalinen ja sen boksit ovat pienempiä kuin esimerkiksi Mambin Classic Happy Plannerissa. Jokaiselle päivälle on merkitty nimi- ja juhlapäivät sekä kuinka mones päivä vuodesta kokonaisuudessaan on menossa. Esimerkiksi 30.12. on kulunut 364 päivää ja vuotta on jäljellä yksi päivä. Viikko alkaa maanantaista. Aukeaman laidalla on muistiinpanotilaa ja alalaitaa pitkin menee pienet kuukausinäkymät. Niissä näkyy sekä edellinen, tämänhetkinen että kymmenen seuraavaa kuukautta. Jokaisen sivun alakulmassa on pois repäistävä viipale, jonka avulla on helppo löytää senhetkinen aukeama.

Kalenteriosuuden takaa löytyy nimipäivälista, bucket list-sivu, syntymäpäivät-aukeama, salasana-aukeama, maailmankartta-aukeama, filmirulla-elokuvasivut sekä kirjahyllyaukeama. Projektiseuranta-tracker-sivuja on peräti kuusi kaksipuolista arkkia. Verrattuna viime vuoden Project365-kalenteriin, on tässä vuoden 2019 versiossa ainakin lisätty näitä elokuva- ja kirjahyllysivuja sekä suurennettu maailmankartta yhden sivun sijasta kahdelle sivulle. Edellisvuoden version välilehdet olivat mustat.

Vuoden 2018 Project365-kalenterista on tehty postaus ja video. Viime vuoden kansiin on saatavilla päivitetty setti.

Tässä viimeisessä kuvassa on ikuistettu ensikohtaamiseni tämän plannerin kanssa. Täytyy sanoa, että en malta odottaa jouluaattoa. Vanhana materialistiharakkana taidan vihdoin tehdä poikkeuksen ja odottaa enemmän tämän kalenterin alkua kuin joulupukkia. Huh huh!

Tuunaillaanhan loppuvuodesta ihania aukeamia tähän planneriin!

Rakkaudella, rakastunut Suvi

10 Comments on Esittelyssä – Project365 (Ajasto)

  1. Vuoden 2020 kansissa ja vuosipaketissa on 6-reikäinen systeemi, (myös Polku-sarjassa). Varmasti sopii reiät vuosipaketissa myös 2-reikäiseen, mutta miten menee muiden merkkien kanssa esim. carpe diemin insertit? Voisitteko ottaa testiin tai edes kysyä niitä reikien välejä?

    • Moikka Milla!

      Ajastolta tulee arvostelukappaleet meille melkeinpä ne joita he haluavat buustata 🙂 Jos Säävuosi-kalenterista jotain esittelyä tulee, niin varmaan ihan vain liveä ryhmässä. Loppuvuoden yhteistyöt kun on sovittu jo <3

  2. Heippa! Osaatko sanoa mitkä lisäsivut tähän kävisi? 🙂 Haluaisin ostaa insertejä, mutta missään ei ole oikein tietoa mikä olisi tähän sopiva. Haluaisin tuoda kalenteriin lisää persoonallisuutta.

    • Moikka Iida!

      Me suositellaan tutustumaan Se Hämeenpuiston Vihkokaupassa myytäviin StellaPapersin insertteihin, ne myydään rei`ittämättöminä, eli sopivat kaikkiin <3

  3. Kannen laatu on mielestäni tämän vuoden 2018 mallista huonontunut. Hintakin tosin vitosen pudonnut. Harmi tuo laadun heikennys, kun kannen kuva-aihe on tosi kaunis.

    • Moi! Mäkin tulin vielä vastaamaan sulle Eva, että itse en oo huomannut mitään dramaattista eroa!
      Jos viime vuoden kansi miellyttää enemmän, voi kannet päälystää vaikka dc-fix-muovilla ja hankkia väliin vaan seuraavan sivupaketin! 🙂

      Terkuin Suvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *