Washiteipit ovat varmasti yksi suosituimpia tuunaustarvikkeita kalenterien tuunauksessa! Kuoseja on rajattomasti, ja niillä saa helposti ja laajasti erilaisia juttuja tehtyä kalenteriin. Moni suunnittelee hankkivansa muutaman washiteipin, ja huomaa jonkun ajan kuluttua omistavansa kattavan kokoelman erilaisia teippejä. Kerron tässä postauksessa omia vinkkejä, miten käyttää teippejä kalenterituunauksessa. Katso videolta, miten ylläpidon Mira käyttää washeja kalentereissaan.

Minulla washiteippiä on likipitäen jokaisella aukeamalla. Tykkään tehdä runsaita sivuja, ja teipeillä saa helposti täytettä jos on hiljaisempi viikko. Yleensä vedän teippiä sinne tänne, melkolailla fiiliksen mukaan. Jos käytössä on tarrakitti, jolla tuunaan aukeaman, lisään siihen sopivia teippejä sekaan mukaan. Jos taas tuunaan ilman tarrakittiä, käytän teippejä laajemmin ja monipuolisemmin.

Tein aukeamalle erilaisia ideoita, näitähän on niin paljon kuin jaksaa keksiä. Washiteipillä saa hyvin helposti rajattua alueita, niillä voi korostaa ja esimerkiksi koodata toistuvia asioita. Aukeamalle tein hauskan viirin ja bannerin Teippitarhasta ja Heidin korttipajasta hankituilla teipeillä. Näihin leikataan saksilla kolmioita tai lippuja, ja kynällä voi piirtää narun. Bannerin päälle liimasin weekend- tarran. Valkoisilla boksitarroilla ja teipillä saa tehtyä rajattomasti kivannäköisiä bokseja. Kapeilla teipeillä tein tälle aukeamalle ison boksin sekä tarralle taustaa. Washilla voi myös kiinnittää muistilappuja tai tehdä korttien avulla sivuille lisätilaa. Bujon tai kalenterin väliin voi tehdä tabeja teippien avulla. Mielikuvitus vain laukkaamaan.

Miten sinä käytät teippejä? Toivottavasti tästä postauksesta löytyi uusia ideoita!

-Laura

1 Comment on Washit kalenterikäytössä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *