Hyvää huomenta ja tervetuloa tänne Mirpun räpellysnurkkaan! Tänään nähdään taas kerran, miten tuunailuni eivät todellakaan mene aina niin kuin Strömsössä. Joten kuulkaa, älkää tehkö niin kuin minä teen, vaan miettikää hommat aina loppuun asti. Tähän haasteeseen valitsin aiheekseni kierrätyksen (ja vähän myös nostalgian). Ja tänään siis yritämme tehdä kalenteriin välilehden.

Jos nyt aloitetaan siitä suunnitelmallisuudesta, nimittäin siitä että sitä ei ole. En tee ikinä teemoittain kuukausiani tai pohdi muutenkaan sen enempää etukäteen, että olispa kiva jos vaikka viikossa olisi jokin teema. Ihailen sellaisia aukeamia, mutta en itse kykene siihen. Tämä on myös yksi iso syy sille, miksi en useinkaan osallistu ryhmän haasteisiin, tuunaan fiilispohjalta.

Nyt kuitenkin tämän meidän blogihaasteen myötä innostuin kierrätys-teemasta, varsinkin kun pääsiäisen aikaan kaupoista löytyi vanhan ajan My Little Ponyn kuvilla varustettuja pääsiäismunia. Niitä sitten jemmattiin meille urakalla ja säästin folioita ihan tätä haastetta silmällä pitäen. No ihan jos nyt selaat tämän postauksen kuvat läpi, niin huomaat että eihän se nyt ihan tämän suunnitelman mukaan mennyt. A) folio olikin melkoisen ärsyttävä askartelumateriaali b) viivakoodit on ponien hännissä, miten ärsyttävää! Onneksi olin sentään itseni tuntien varannut plan b:n ja itseasiassa vielä c:nkin. Jotain olen siis sentään oppinut.

Lähdin tekemään kalenteriini välilehteä käyttäen pohjana Tigerin vanhan paperikon kansikartonkia, koska oli tähän tarkoitukseen oikein sopivan jämäkkä. Kuvioilla ei ollut merkitystä, koska halusin peittää koko pinnan. Leikkelin parit ihanat heppakuvat Tuuvan Talli-albumista (minulla on samaa albumia kaksi kappaletta, muuten en todella leikkelisi sarjakuvia) ja kaveriksi kuville valitsin paksua paperia jossa on kaunis pitsikuvio. Toiseksi paperiksi valikoitui happy mailista tai jostain vaihdosta saatu (ei minun itseni) itsetehty paperi.

Lopputulos on sopivan kaoottinen, eli erittäin minulle sopiva. Se mitä välilehden taakse tulee on vielä minulle itsellenikin arvoitus. Ehkä palataan siihen toisella kertaa.

Muiden tuotoksia pääsette tsekkaamaan näiden linkkien kautta: AJ, Piia, Milja ja Inka.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *