Karanteenissa on jäänyt poikkeuksellisen paljon aikaa omille ajatuksille. Monelle tällainen aika on tosi stressaavaa, ja se oma mahdollinen ahdistus nostaa oikein urakalla päätään jo valmiiksi ahdistavan tilanteen keskellä. Silloin onkin hyvä lähteä itsensä sättimisen sijaan löytämään rauhaa ja lempeyttä itseä kohtaan vaikka kalenteriharrastuksen parissa.

Omassa Foxy Fix x Happy Planner Micro -hybridiplannerissani on osio, joka on varattu täysin omaan hyvinvointiini. Semmoinen pieni ajatusten turvapaikka, johon keräilen omiin ongelmiini ja tuskailuihini sopivia, positiivisia juttuja. Sellaisia, joihin haluan keskittyä sen negatiivisen sijaan.

Tällaiset pienet jutut täysin henkilökohtaiseen käyttöön suunnattuna saattavat olla isokin apu niinä pahimpina aikoina. Etenkin sellaisina, kun hyvinvointi on muutenkin vähän enemmän vaakalaudalla, on jokaisesta microkokoisestakin jutusta mahdollinen hyöty. Ja mitä väliä, jos tällainen ei sitten auttaisikaan – ainakin asioiden tekemisestä on se hetkellinen ilo, ajatusten harhautus ja hyöty.

Toivon teille rauhallisia hetkiä oman itsenne kanssa tähän kaaokseen. Kaikesta on aina mahdollisuus selvitä.

– Milja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *